Sayfa 58/167 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1330 madde; 457 - 464 arası.

Konu: TGSAS - TGS Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Escalante Yazıyı Oku
    Filmi erken bitirdi galiba bu sene artık 2018 Eylül'ü bekleriz.4.95 maliyetli malı 5.60 dan satmamanın derin pişmanlığı içindeyim.İnşallah maliyet fiyatına son bir dokunur da zararsız vedalaşırız.

Yatırım tavsiyesi değildir tamamen kendi hissiyatım.
    Bende 4.85 ten satıp 5.63 ü görmesinin pişmanlığını yaşadım iki gün önce

2. daha uzağa atlamak için daha geri çekilmek lazım, sannedersem bunu yaşıyoruz...

3. ihracatla uğraşan bir firma, 2016-2017 yıllarında ihracat yaban firmalara devlet çok büyük teşfik ve destek sağladı, tgsaşın altın yılı bu yıl, ... ytd.. kendi görüşümdür..

4. Üstadlardan yorum yapabilck var mı 5.60 ı gördügü gün 14 milyon hacim yapmıstı iki gündür düsüor fakat hacimsiz korkmak lazım mı hacimsiz düsüs sonucta

5. Kağıt iyi toplamış.4.26 dam 4.40 a güzel kapanış

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Bankaların bomladığı bir ortamdayız

8. Kepazesin ytd

Sayfa 58/167 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •