Sayfa 58/311 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2483 madde; 457 - 464 arası.

Konu: cefakar kanaryalar.

Fenerbahçe'nin ölü halini tarihinizin en iyi takımıyla yenemezsiniz..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Aziz in başkanlık düşsün artık ya, kurtarın kardeşim şu camiayı bu adamdan...Lanet olsun...

Başkan demeye bin şahit lazım. Koca FB yi temsil ediyorsun be adam..Artık psikolojisi bozulmuş iyice...Git çocuğunla, eşinle ilgilen, paranı ye biraz. Kaç yaşına geldin hala makam, sıfat peşinde...Çekil köşene be adam ! Gına geldi, yeter la....

Hollanda Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğüne Dirk Advocaat'ı getirdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

PFDK, Beşiktaşlı talisca'ya yaptığı el hareketi sebebiyle 1 maç ceza verdi.

Komedi..

Fenerbahçe Antalyaspor maçıni Mete Kalkavan yönetecek

6. Herif yapıştı kaldı kene gibi üzerimize

http://www.fanatik.com.tr/2017/05/13...i-atti-1293804
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Antalya maçı 11'imiz.. Volkan, Ozan, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet, Salih, Alper, Lens, Sow, Emenike

Sayfa 58/311 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •