Sayfa 581/992 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Vay Anasına doğru söze ne denir?Topluca bir akıl tutulması deyip hafife alayım bari.

Yozgat'ta konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan iktidara olay gönderme

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yozgat'ta partisinin il kongresinde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Babacan, "Sayın Erdoğan, biraz yavaş. Sizin peşinizde bol bol yandaş gazeteci, bolca troll, pelikan melikan çeşitli kuş sürüleri de var. Böyle hızlı manevra yaptığınızda virajı alamayıp kaza yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

https://www.gunboyugazetesi.com.tr/y...rme-69838h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günlük durum ..

İlk kez 6000 hasta sayısına ulaştık ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dün 4121 olan ağır hasta sayısı 139 vefata rağmen bugün 4217’ye yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Kadirli Devlet Hastanesinde görev yapan 50 sağlık çalışanının Covid-19 testi pozitif çıktı. / HaberGlobal

nagehal alçı, bülent arınç nasıl bu kadar rahatlar vallahi hayret...bence bunları uzaylılar koruyor

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    nagehal alçı, bülent arınç nasıl bu kadar rahatlar vallahi hayret...bence bunları uzaylılar koruyor
    Saldılar çayıra o sebep )..

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku

talimat almış 2 si birden..şöyle konuş böyle konuş diye..

okumaya bakmaya bile değmez
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 581/992 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •