Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop XXXII

1. 17 Mart 2020 BIST100: 819
    17 Mart 2021 BIST100:1590

1590-819=333X2= 666
    Agam bizlerlen egleni.

Bu haftaki tahminim icerde ve disarda iri yesil bir haftalik bar kapanis. Nisan basindan ittibaren her yerde ciddi bir duzeltme. Gerci bizde basladigini dusunuyorum.

Her ne kadar cok ihtimal vermesem bile Damat gelecek kabusu yuzunden cuma gunu longlari kapadik.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    sende onun gibi iktidarin hatalari ile HDPKK'''i aklamaya calisiyorsun.....Evet PKK aptallik yapti. Cozum sureci denen o ihanet surecinde Birazda akilli,sinsi ve sabirli olsalardi bu iktidar o bolgenin anahtarini onlara garanti teslim ederdi.
    sana tek bir soru.
    HDP'in siyasi amac ve hedefleri ile PKK nin siyasi amac ve heddfleri arasinda bir fark midir ?
    Pkk nın siyasi tek bir amacı var oda var olmak... Gerisi berisi, kürdü türkü umrunda olmaz... Terörist işte... HDP halkı ise halkın bir kesimini temsil eden siyasi bir partidir ve mevcudiyetinin temeli halkın isteklerine pararleldir...

Ülkemizin şuan bu durumda olmasının sebebi sensin kardeşim, akıllarımız donmuş beynimiz yıkanmış vaiyetteyiz... Her konuda...

Proteinsizlik ve yeterli beseleneme mi havasından suyundan mı bilemiyorum ama var bir problem...

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    17 Mart 2020 BIST100: 819
    17 Mart 2021 BIST100:1590

1590-819=333X2= 666
    Agam bizlerlen egleni.

Bu haftaki tahminim icerde ve disarda iri yesil bir haftalik bar kapanis. Nisan basindan ittibaren her yerde ciddi bir duzeltme. Gerci bizde basladigini dusunuyorum.

Her ne kadar cok ihtimal vermesem bile Damat gelecek kabusu yuzunden cuma gunu longlari kapadik.
    Ağan bir tek seninle eğleniyi canım 😘

1590-819=771 yapar zira...

Kimlere kaldı borsa Sonra borsa kumar, battık vs vs... Geçiniz...

4. HDP konusunda şahsım adına tartışılacak hiçbir konu yok. İnsanlar her türlü siyaseti yapmada özgür olmalı. Bunda bir behis yok. Ama senin arkanda dünyanın en büyük silahlı terör örgütlerinden biri varsa, onu savunuyor ve aynı paralel de siyaset yürütüyorsan kusura bakmayacaksın.

Çok geç kalınmış işler. Bu doğrultuda bir siyaset olmaz, dünyanın hiçbir yerinde olmaz buna izin verilmez. Gayrımeşru silahlı kişilerle, gayrimeşru işlerle, bir ülkeyi silahlı bir şekilde bölme arzusuyla aynı paralelde siyaset olmaz. 6 değil 16 milyon oy alsan hiçbir devlet buna izin vermez. Çok çok geç kalındı çok.

5. Merkez bankası başkanından açıklama: Nisan ve sonrası faiz
    düşürmesi ön yargılı yaklaşım.
    Kısacası bakmayın benim gazetede yazdıklarıma piyasa ne
    derse o olur diyor

6. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Nisan veya sonrasındaki aylarda PPK kararıyla ilgili hemen faiz indirilecek şeklinde önyargılı bir yaklaşımı doğru bulmuyorum†ifadelerini kullandı.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...iz-aciklamasi/
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

7. "TCMB para politikası araçlarını bağımsız şekilde kullanmaya devam edecek"

En süper cümle bu olmuş bence.....

8. Bugün sizlerin bist beklentileri nasıl olur? Tahminlerinizi alalaım.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •