Sayfa 581/1003 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merkez Bankası rezervleri 125,4 milyar dolar oldu

Para fışkırıyor maşallah
    ZK arttır, rezervi artıyor gibi göster ama net rezerv kral çıplak diye bağırsın.
    Komik adamlar bunlar. Boşuna "bize cahil angut lazım" demiyorlar.

2. Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 5 Kasım itibarıyla 233,3 milyar dolar (Önceki 232,9Mlr)

dolar 10 lira olmuş döviz hesaplarında gram çözülme yok hala üstüne alıyorlar...

nasıl bir güvensilik böyle ülkeye anlamıuş değilim...

zerre güven yok tl ye

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    *Bozkurt REİS GERÇEK işlemleri bu foruma yazmadığını düşünüyorum tersinden %100 değil gerçekte doğru yönde olması temennisiyle
    Üüüüle abi, yabcak bişii yok
    aldığım gitmez sattığım uçar

iki sene önce şorttan battıydım.
    Artık çok dikkatli oynuyorum
    bi dene bi dene bende gademeli oynuyorum artık ama yinede batırabilürler.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunu dinlenmeye alabilirler , endeks ağırlığı olan diğer tahtaları var dinlenmesi bitip devreye almak isteyecekleri.
    tcell sonunda kıpraştı biraz, gideri var gibi geliyo bana 17.00- 17.10 üstünde önü açık gibi artık, ne diyosun ?

3,5x ev/ebitda ile dünyada daha ucuz teknoloji şirketi yoktur herhald, sürekli hasılatı yükselen sektörün lider oyuncusu, ayrıca içinde superonline var- paycell var- global tower var, bunların üçünü de halka açacak.. hikayesi bol

5. Yabancıların, Türk bankaları ile yaptığı TL swap miktarı 9 haftada 8,2 milyar dolar azaldı. Yabancı yatırımcı geçen hafta 274 milyon dolarlık hisse, 38 milyon dolarlık da tahvilalımı gerçekleştirdi.

6. Sistem güçlü sat verdi. Spot portföyü bozmadan hedge yapmayı düşünüyorum- sat verdiği nokta 1810 kayıt altına alalım izleyelim.

Aman kimse uymasın, etki altında kalmasın. Scalp sistemdir trende ters işlem açar, çok da terste kalır patlar. Genel performansı oldukça başarılı sayılır özellikle yatayda. Daha üst bi noktada al da verebilir. Dün 1770 long vermiş mesela aldık değerlendirdik. Kimse etkilenmesin tekrar yazıyorum spotu satma düşüncem yok sadece hedge.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çağrı çengelli bulmacayı bırak ,
    kuzu gibi şort tarafındamısın yoksa 2 yönlü mü ,
    boğa yı yatıramadığın sürece , o bıçaklar elinizde gezersiniz demedi deme
    bu yüzden bıçaklarını hazır tur , baktın yakalayamıyorsun boğa yı bir balye saman koy kenara.
    kolay gelsin.
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    kurban kım olaki
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    tcell sonunda kıpraştı biraz, gideri var gibi geliyo bana 17.00- 17.10 üstünde önü açık gibi artık, ne diyosun ?

3,5x ev/ebitda ile dünyada daha ucuz teknoloji şirketi yoktur herhald, sürekli hasılatı yükselen sektörün lider oyuncusu, ayrıca içinde superonline var- paycell var- global tower var, bunların üçünü de halka açacak.. hikayesi bol
    ne var ki kamu şirketi işte..yani arpalık.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. 2.jetonumu da 7.90 na taktık
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 581/1003 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •