Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 5 Kasım itibarıyla 233,3 milyar dolar (Önceki 232,9Mlr)
dolar 10 lira olmuş döviz hesaplarında gram çözülme yok hala üstüne alıyorlar...
nasıl bir güvensilik böyle ülkeye anlamıuş değilim...
zerre güven yok tl ye
tcell sonunda kıpraştı biraz, gideri var gibi geliyo bana 17.00- 17.10 üstünde önü açık gibi artık, ne diyosun ?
3,5x ev/ebitda ile dünyada daha ucuz teknoloji şirketi yoktur herhald, sürekli hasılatı yükselen sektörün lider oyuncusu, ayrıca içinde superonline var- paycell var- global tower var, bunların üçünü de halka açacak.. hikayesi bol
Yabancıların, Türk bankaları ile yaptığı TL swap miktarı 9 haftada 8,2 milyar dolar azaldı. Yabancı yatırımcı geçen hafta 274 milyon dolarlık hisse, 38 milyon dolarlık da tahvilalımı gerçekleştirdi.
Sistem güçlü sat verdi. Spot portföyü bozmadan hedge yapmayı düşünüyorum- sat verdiği nokta 1810 kayıt altına alalım izleyelim.
Aman kimse uymasın, etki altında kalmasın. Scalp sistemdir trende ters işlem açar, çok da terste kalır patlar. Genel performansı oldukça başarılı sayılır özellikle yatayda. Daha üst bi noktada al da verebilir. Dün 1770 long vermiş mesela aldık değerlendirdik. Kimse etkilenmesin tekrar yazıyorum spotu satma düşüncem yok sadece hedge.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.jetonumu da 7.90 na taktık
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri