Bu işi tartışmasız kazananları ev üreticileridir.
Ev fiyatları %60-100 arttıktan sonra kredi faizi inse ne olur.Biraz düşük faizle ama 2 katı miktarda para çekeceksin.
1 kazanıp 5 kaybediyorsun.
Kamu bankalarının zararını da hepimiz arka kapıdan vergi olarak ödüyoruz..
ABD nin sistemine hayranım.Mükemmel başkan olsan bile en fazla 8 yıl seçilirsin.(4+4)
bizimki de 5+5 ama orada da ali-cengiz oyunu var.Son sene meclis seçime giderse(götürsen...) 5+4+5 oluyor.yani 14 yıl mümkün.
Etrafta gördüğüm okul müdürü bile genelde 8 yıldan sonra kendi işine bakar.Hırs hakim olur..zamanla orayı sahiplenir..
zaten yapacağını 8 yılda yapar.
Bence ne bir belediye başkanı ne de başka bir devlet yöneticisi asla toplamda 8 yıldan fazla görev yapmamalı.
80 milyonda ne cevherler var.Mevcutların hiç birisi bulunmaz kumaş değil.
Okul müdürü bildiğiniz öğretmen.Sendikal bağlantı ile 20 yıl müdürlük yapıyor.Adam ögretmenliği unutmuş.Zamanla işin puş... öğreniyor.amaç orada kalmak.
Su ve Gıda nın yerini artık
Enerji, Elektrik aldı
Elektrik olmadan, fabrikalar çalışamıyor
Elektrik olmadan, su ve gıda nın işlenmesi olmuyor
Artık nesil Enerji, Elektrik
Özellikle Yenilenebilir Enerji devri
Bitkoinin canlı tutulabilmesi için Dünyada üretilen elektriğinin %25-30 nu tüketmesi lazım
Bir de Elektrikli oto lar yaygınlaşınca
Tek çare, Enerji, Elektrik
Yenilenebilir Enerji
Çeşitli vadelerde patern tespit edip piyasaya girerim. Kasım aralıkta piyasa bozulmuş işlemez olmuştu. Bir süredir iyi işaretler geliyordu. Piyasa sanki çalışıyor gibiydi. Geçen haftadan beri 11 14 şubatta sahol, kchol pegasus alış verdi, izledim. 9 şubatta garan satış verdi izledim. arclk alış verdi izledim. Tamam dedim piyasa kurallarına göre işleyiş geri geldi. Dün ttkom alış verdi vadeliden girdim! Ulan hay senin de kağıdının da ettiğin karın da..
dün ne açıklamalar gelmiş...
haber izlemediğim için şimdi twitterdan gördüm...
yastığınıza yorganınıza dikkat edin...
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Fedakarlığı sadece devletten beklemek ne gerçekçidir, ne hakkaniyetlidir."
"Tüm vatandaşlarımızı yastık altı altın düzenlemesine davet ediyorum."
Yer İmleri