Sayfa 584/1012 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cuma cikisi haftalik pazar teftisimi yaptim.
    Biraz da cuma cemaati ile konustum.
    Pembe domatis kilosu 10 TL, diger cinsi ise kilosu 6TL den satiliyordu.
    Yerel secimlerde herkes iktidar partisinin hezimete ugrayacagini iddia ediyor bu arada.
    Syg,
    Cami Beşiktaşta, Kadıköyde veya Şişlide mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sonra BIM'e girdim.

Bir ekmek, 1 litre yagsiz Dost sut, 1.5kg Dost marka yine tava yogurdu ve 4 tane 5 litrelik Hamidiye suyuna 21 TL verdim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Burgan müşteri hizmetlerini aradım , dijitalde verdiğiniz oranlar doğru mu diye

Çağrı merkezindeki bayan oranlarımız burgan.com.tr üzerindekilerdir diyor diğerini kabul etmiyor

O oranlarda 24 kusürlü oranlar , ama dedim dijital hesapta % 27,50 yazıyor

Ne dese iyi ; sayfayı kopyalamışlardır belki diyor .. şaka gibi

4.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Temel ihtiyaçların enflasyonuyla gayrimenkul enflasyonu ayrışacak . . .

Hep birlikte göreceğiz. O yüzden para sahipleri paralarına sahip çıksınlar. Hiç öyle TL sanaldır faizlerden bir şey olmaz para erir gibi geçmiş düşünce zincirlerine bağlanmasınlar.

Daha global krizden bahsetmiyoruz ?

Üzerine bir de global kriz eklenirse nakit mevduat çifte kavrulmuş fıstık .
    Umarım dediğin gibi olur ,nakit kraldır diyoruz ancak dolarmı ,euromu ,tl mi yoksa altınmı alacaz şaşırdık kaldık ..
    Hisse senedi zaten ayrı bir tez konusu yatırım için ..
    Bekliyoruzda neyi bekliyoruz ? Krizin detinleşmesinimi yoksa ekonomin toplanmasımı? İşimiz zor neticede ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cuma cikisi haftalik pazar teftisimi yaptim.
    Biraz da cuma cemaati ile konustum.
    Pembe domatis kilosu 10 TL, diger cinsi ise kilosu 6TL den satiliyordu.
    Yerel secimlerde herkes iktidar partisinin hezimete ugrayacagini iddia ediyor bu arada.
    Syg,
    Sayın Dudu sakın ola inanma onlara.en çok bağıran ağlayan yine gidip oy veriyor o partiye. örnek çay fındık tütün üreticileri.

6.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    BURGAN DİJİTAL ORANLAR GÜNCELLENDİ..

Vadeler 0 - 999.999.999 TL
    0 - 6 Gün % 24,50
    6 - 13 Gün % 25,00
    13 - 31 Gün % 25,50
    1 - 3 Ay % 27,50
    3 - 6 Ay % 27,50
    6 - 9 Ay % 27,50
    9 - 12 Ay % 27,50
    12 - 13 Ay % 27,50
    ..
     Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Web sitesinde böyle oranlar bulunmuyor (gerçek oranlar 23-24.30 vadeye göre değişiyor) önümüzdeki 1 ay bu oranları görmemiz de çok mümkün değil. Yanlış bilgi paylaşıp insanları yönlendirmeyin.
    Diproyals özür dilerim, hata sende değilmiş. Burganbank'ın şuursuzluğundan kaynaklı bir yanlış anlaşılma var anlaşılan. Büyük ihtimal 27.5 oran eskiden kalma orandır ya da yanlış konmuş oran diye düşünüyorum. Web sitesinin iki farklı yerinde farklı oranlar mevcut. Hesap makinesindeki oranlar ise 24 lü oranlar. Eğer 27.5 oran verecekse burgan digital kısa sürede bayağı para toplar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sayın Dudu sakın ola inanma onlara.en çok bağıran ağlayan yine gidip oy veriyor o partiye. örnek çay fındık tütün üreticileri.
    Inandim demiyorum zaten..
    Icim dedim ki aaah gv'ler gider yine sandikta istikrar bozulmasin dersiniz dedim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Diproyals özür dilerim, hata sende değilmiş. Burganbank'ın şuursuzluğundan kaynaklı bir yanlış anlaşılma var anlaşılan. Büyük ihtimal 27.5 oran eskiden kalma orandır ya da yanlış konmuş oran diye düşünüyorum. Web sitesinin iki farklı yerinde farklı oranlar mevcut. Hesap makinesindeki oranlar ise 24 lü oranlar. Eğer 27.5 oran verecekse burgan digital kısa sürede bayağı para toplar.
    Bankanın bu tür bir yanlışlığı yapması hayatın olağan akışına aykırı. Büyük ihtimalle sosyal bir deney olarak test ettiler. Zira 250k olan limit te 0-1mTL arasına çekilmiş. Yani yapılan basit bir yanlış yazım değil. Bir şeyler denemişe benziyorlar.

Bir daha olmaması dileğiyle.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 584/1012 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •