Sonra BIM'e girdim.
Bir ekmek, 1 litre yagsiz Dost sut, 1.5kg Dost marka yine tava yogurdu ve 4 tane 5 litrelik Hamidiye suyuna 21 TL verdim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Burgan müşteri hizmetlerini aradım , dijitalde verdiğiniz oranlar doğru mu diye
Çağrı merkezindeki bayan oranlarımız burgan.com.tr üzerindekilerdir diyor diğerini kabul etmiyor
O oranlarda 24 kusürlü oranlar , ama dedim dijital hesapta % 27,50 yazıyor
Ne dese iyi ; sayfayı kopyalamışlardır belki diyor .. şaka gibi![]()
Umarım dediğin gibi olur ,nakit kraldır diyoruz ancak dolarmı ,euromu ,tl mi yoksa altınmı alacaz şaşırdık kaldık ..
Hisse senedi zaten ayrı bir tez konusu yatırım için ..
Bekliyoruzda neyi bekliyoruz ? Krizin detinleşmesinimi yoksa ekonomin toplanmasımı? İşimiz zor neticede ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diproyals özür dilerim, hata sende değilmiş. Burganbank'ın şuursuzluğundan kaynaklı bir yanlış anlaşılma var anlaşılan. Büyük ihtimal 27.5 oran eskiden kalma orandır ya da yanlış konmuş oran diye düşünüyorum. Web sitesinin iki farklı yerinde farklı oranlar mevcut. Hesap makinesindeki oranlar ise 24 lü oranlar. Eğer 27.5 oran verecekse burgan digital kısa sürede bayağı para toplar.
Bankanın bu tür bir yanlışlığı yapması hayatın olağan akışına aykırı. Büyük ihtimalle sosyal bir deney olarak test ettiler. Zira 250k olan limit te 0-1mTL arasına çekilmiş. Yani yapılan basit bir yanlış yazım değil. Bir şeyler denemişe benziyorlar.
Bir daha olmaması dileğiyle.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri