Sayfa 584/1019 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Viop XLV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,217
    Blog Entries
    1
    Neymiş herkes borsacı olmamış.
    . cücük gibi hesap sayısı ve bakiyesi

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Mert abi görünmüyor,tatile çıkıyorum dedi,özletti kendini.?

https://www.youtube.com/watch?v=8Bw_S9T627o

3. Yaş gruplarına göre hisse sahipleri

https://www.vap.org.tr/yas-gruplari-...rimci-sayilari
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sasa hektas daki kademelere bakınca daha çok yolu var. Gün sonu kapanışı baktığımda genel olarak hep yukarıdan kapıyordu. Bugün açıkçı yada kredili olanları sıkıştırmak için değilse diğer sektörler satıcılı geçecek. Siyaset seçime kadar dolara eğilimini engellemek için yükselişi destekleyen yolda yürümek zorunda diye düşünüyorum.
    Sonuna kadar katılıyorum dolarizasyonun önüne böyle geçilebilir fakat manipülasyon yapan patronların canına okuyacaksak doğduğuna pişman edeceksek o zaman çok güzel ülke inanılmaz kalkınır akıl almaz bir refah yaşarız şirketlerimiz çok güçlenir ama samimi bir hareketmi seçim yatırımı mı şüphelerim var
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

5. Kişi başı ortalama portföy rakamları

6. 50 yaş üstü biri borsacıyım diyor ise ortalama 500 bin TL üstü portföyü var demektir. 30 yaş altı muhtemelen al sat yapıyor geceye pozisyon taşımıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    50 yaş üstü biri borsacıyım diyor ise ortalama 500 bin TL üstü portföyü var demektir. 30 yaş altı muhtemelen al sat yapıyor geceye pozisyon taşımıyor.
    Gençler borsaya çok eskiden bilmez. Ben gücücuk portföy ile al sat yapıyorum genelde nadiren de yarına kalır. Viob bilmiyorum yapmıyorum. Bilsem de yapmam. Bana ters geliyor.

Vay be şaşırdım tabloya.
    Kişi başı portföy açısından 75 yaş üstü kişiler 1.durumda. Ne varsa eski tüfeklerde var

Sayfa 584/1019 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •