Sayfa 585/1003 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Acaba SPOR KLÜPLERİNİ hırsızlar mı yönetiyor?

"Süper Lig kulüplerinin son 3 yılda yabancı oyuncu transferine harcadığı para 1 milyar dolar"
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

https://www.ntvspor.net/futbol/super...60ea0048797bcc

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Uzun süredir babamlara gidince hiç siyasete fln bulaşmadan kalkıp dönüyordum, dün kalkacam babam otur, nereye gidiyorsun fln oturdum, az daha oturdum, konu nerden geldiyse gene siyasete geldi, sürekli kendi kendini yalanlıyor söyledilkleriyle. yaw dedim kaç zamandır benle tartışmıyorsun dilin şişmiş hele otur otur dediğinde vardı bi dert dedim, kalbini kırmadan kalktım. Anlamıyorlar, anltamıyorsun, sen değilmiydin bana türkçe olimp leri öven diyorum, o zaman öyleydi diyor. e yarında aynısını diyeceksin diyorum nerden biliyorsun diyor.
    Aldıkları 3 kuruş maaş. İlk defa kurban alamıyordu hayatında
    Ama diyorumya anlamıyorlar, anltamıyorsun, nasıl bi beyin yıkama şeyiyse, %100 başarı oranı var yemin ediyorum.
    Another day in paradise

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Acaba SPOR KLÜPLERİNİ hırsızlar mı yönetiyor?

"Süper Lig kulüplerinin son 3 yılda yabancı oyuncu transferine harcadığı para 1 milyar dolar"
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

https://www.ntvspor.net/futbol/super...60ea0048797bcc

Devlet desteğiyle bugünlere kadar geldiler
    1 yıl içinde hepsi kapıya kilit vurur inşallah
    bir halt olacağı yok.

Bir you tube fenomeni en büyük başarısı olayı size alkışlatması demişti.Düşünmek lazım haklı mı diye.

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Ara mal ithalatında aslan payı enerji (petrol/doğalgaz) ve işlenmemiş altının.
    Enerjide kendimize yeterli duruma gelirsek cari açık problemi kalmayacak....
    Demek ki cari fazla veren ülkelerin hepsi kendi enerjilerini kendi üretiyor.Düz mantık ne güzel bir şey.

6.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Ara mal ithalatında aslan payı enerji (petrol/doğalgaz) ve işlenmemiş altının.
    Enerjide kendimize yeterli duruma gelirsek cari açık problemi kalmayacak....
    Buna traş denir. Senin tasarrufun yok, ha bire döviz borcu alıp, elin atına binip, o çüş diyince iniyorsun.

Her yere AVM yapmışsın, satılan malların çoğu ithal. Yol yapmışssın satılan arabaların çoğu ithal, yedek parça ithal. Spor klübün var oyuncuların çoğu ithal. vs vs vs.

Önce borcunu azaltacak tasarrufu yap. Sonra konuşalım.

Borca boğulmuş bir adamın borcunu azaltmadan hayal satmasına ne denir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ihracatçının beklentisi 28 pivot seviyeler idi.

aşağı yukarı karşılandı

daha fazlası ihracatçıyı da yorar

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    herkes 30-35 arasi olmali diyor ozellikle ihracatcilar

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Başka lafa laga lugaya gerek yok. Soran olursa aç bu grafiği göster konu kapansın.

Turkey Money Supply M1
    https://d3fy651gv2fhd3.cloudfront.ne...25&h=300&w=600' height='300'
    en sonunda dibi boylamiş ama! Naaberr!!

Sayfa 585/1003 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •