Sayfa 585/1005 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    benim için borsa sayfası kapanmıştır arkadaşlar..bu ortamda borsaya bulaşılmaz..1 milyon kez yazdım..hisseler birilerin emriyle 50-100 kat çıktılar..bu sonun başlangıcıydı..bunlara savaş dahil herşey söylenmiştir..senin benim bilmediğimize bakmayın..ben tahmin etmiştim ..bunun altında büyük bir olay var diye..
    Tebrikler.!!!

Brent petrolu takip et.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    benim için borsa sayfası kapanmıştır arkadaşlar..bu ortamda borsaya bulaşılmaz..1 milyon kez yazdım..hisseler birilerin emriyle 50-100 kat çıktılar..bu sonun başlangıcıydı..bunlara savaş dahil herşey söylenmiştir..senin benim bilmediğimize bakmayın..ben tahmin etmiştim ..bunun altında büyük bir olay var diye..
    kimse bu saatten sonra borsaya kalcı olarak girmez, bunu bildikleri için zaten SON 5 YILDA MEGA VURGUN YAPILDI..
    Kemal Sunal ın filmlerine devam..
    Hocam ,çok mübarek birisiniz, sizi seviyorum

3. hakkaten öyle..bakın bu halkı uyutmak için ya da yatıştırmak için mi diyelim..her olumsuzlukta Kemal Sunal ın filmlerini arttırıyorlar..bunu kanalın kendisi mi yapıyor yoksa birileri uyutun bu halkı mı diyor..bence 2. si..aynen şuana kadar borsanın 8500 lerin üstünde yatırımcının uyutulması gibi..biz uyumayı seven halkız..kim uyarırsa ona saldırırz..çünkü uyumak daha tatlı hale geldi..geçmiş olsun hepimize..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

SON DAKİKA:

🇬🇧🇺🇲🇮🇷 İran ABD personeline saldırırsa bunu bir NATO ülkesine saldırı olarak değerlendireceğiz – Birleşik Krallık

——————-

George Soros önceki gün Sabancı Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada, ‘Türkiye’nin stratejik konumu nedeniyle en iyi ihracat ürünü ordusudur’ dedi

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...dudur-5223347#
    En sonunda Papaz elbisesini giydirecekler.!!!

Kendime masallar.!!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Putin'nin 1. adamı medvedev bir çok seri twitt atmış.

https://x.com/MedvedevRussiaE

Alanen el yükseltiyor. İran'a nükleer silah verileceğini , ABD'nin kara harekatına hazırlandığını söylüyor. Restine rest diyor yani.

Ya olaylar çok sert alevlenecek yada bu zirve idi sönecek. İran dışişleri bakanı yarın rusyada... şimdiden yapılan destek bence büyük. Yarın putinde aynı sözleri söylerse sarı saçlı bunak ve israilli deli sakinleşir..

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Cüneyt Zapsu :
    "Tayyip'i kullanın. Deliğe süpürmeyin. Amerika'da ve Avrupa'da ondan yararlanın."

Tepe tepe kullanıyorlar.!!!
    BOP eş başkanını.!!!
    Papaz elbisesini .!!!
    Ütücüye ütüye göndermişler.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

8. haydi inşallah..şimdiye kadar İranı yalnız bıraktılar..ABD ve İsraile karşı Çin-Rusya çatısı altında diğerleri birlik kurmadan bu itlerden kurtulamayız..belki o zaman İmamoğlu da çıkar ve erken seçim olur..çünkü ortadoğu projesi çöp olur..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 585/1005 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •