Sayfa 587/883 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7061 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: EndeksS

Eşleşmede alanlar----------satanlar, YapıKredi sürekli eşleşmede satış yapmaya Deniz de alış yapmaya başladı!

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Evet yarın Cuma günlerden satış günü hafta sonu riski de var ama BofA artık satış günlerinde alış/kapanma yapıyor, bakalım yeni alışkanlığını devam ettirecek mi

berkim bu senin verdiğin VİOB tablolardan yaptığım excell,...

solda olan olan günlük değişmeler,
    ortada olan günlük kapanışlar,
    sağda olan 02/05 Ağustos,...

dönüş için sağda olandan bir değişim almamız gerekiyor, Ağustosçulardan,...
    onlarda bu kadar yaklaşmışken geçmiş maliyetlerine yönelik vadeyi cebe atarlar muhtemelen,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Kırmızı ağırlıklı görünüyor, bundan 6 ay öncesi yemyeşildi! VİOP30 maliyetlerine bakılınca İş ve BofA çokta karda oturmuyorlar görünüyor, nedeninide anlamış değilim, normalde iyi karda görünmeleri gerekiyor, bu yüklü shortlar kapanmaya başlayınca Endekse de alış gelecektir! Ekim vade son haftası gibi! farkettiysen satışı öncesi kadar derinleştirmiyorlar!

4. Sayın Hocam, xu30 hisselerinin bir kısmı saatlikte sat vermiş, geriye kalanın neredeyse tamamı sabah açılıştan 1-2 saat sonra sat verecek pozisyonda gibi duruyor.

Sabah artı açılış ve peşine fena verecekler gibime geliyor.

Yarın kan kırmızısı gün geçirebiliriz...

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    saatlikler x30 içun:

10059.xx (+) dır,...cesaret değeridir,....

bu yoksa yoktur
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    teşhis saatlik,... tedavi saatlik,
     Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Sayın Hocam, xu30 hisselerinin bir kısmı saatlikte sat vermiş, geriye kalanın neredeyse tamamı sabah açılıştan 1-2 saat sonra sat verecek pozisyonda gibi duruyor.

Sabah artı açılış ve peşine fena verecekler gibime geliyor.

Yarın kan kırmızısı gün geçirebiliriz...
    bende seninle aynı düşüncedeyim,..

bu gün 10059.xx e ''L'' yapamadık,..değer üstüne ''L'' de oturamadık,..
    sadece gövde yani ihlal yaptık,...
    dolayısıyla,
    şimdiki durum gerçekte her ne kadar ''N'' olsada, tercihen ''OFF'' tur,...

benim verdiğim, ara ara paylaştığım indikatör sonuçta bir bant,..

üst bant, alt bant,...
    fiyatlar üst bant üstünde ''L'' ise, yükseliş, yani ON
    fiyatlar alt ban altında ''H'' ise, düşüş, yani OFF
    ikiside değil de bantlardan birini fitil olarak ihlal yapmışsa, N,...

tercih:

1.fiyatlar bir ON sonrası düşerek ON durumunu bozarak N yapmışşsa şayet,..tercihen short,..
    2.fiyatlar bir OFF sonrası yükselerek OFF durumunu bozup N yapmışşsa şayet,...tercihen long,

hangi bant kullanılırsa kullanılsın, bantlarda genel kural bu şekilde,..veya birinden diğerine değene kadar dır,..ha senin bant benim bantı döver o ayrı konu,..

bu gün kü örneğimiz 1. ye uygun, fiyatlar ON sonrası N de, tercihen short, yani short reel değil, tercihen dir,..açacak kişi, fiyatların tekrar ON durumuna oturana kadar tercihine devam eder, oturursa short stop olur,..
    N deyiz, tercihen shorttayız,
    kapanış böyle oldu,...

6. Sizin sistemi hala anlamaya çalışıyorum, normal teknik analizin ötesinde bir durum söz konusu sizin pencereniz.

Muhtemelen sizin bildiğinizin belki yüzde birini bilememekle de alakalı olabilir tabii ki...

Gün içinde trade etmediğim ya da bekleme döneminde sizin formunuza gelip bir şeyler kapma merakındayım, biraz zamana ihtiyacım var sanırım...

Emeklerine sağlık sayın hocam... Umarım her şey gönlünce olur... Kazancın bol ve daim olsun...
    Son düzenleme : Underground; 17-10-2024 saat: 23:28. Sebep: Anlam kayması, kelime yazımı yanlışlığı...

7. Geçen hafta Spk bülten yayınlamadı. İşin garibi hemen hemen her Perşembe akşam yayınladığı bülten bu hafta da yok. Enteresan...

8.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Sizin sistemi hala anlamaya çalışıyorum, normal teknik analizin ötesinde bir durum söz konusu sizin pencereniz.

Muhtemelen sizin bildiğinizin belki yüzde birini bilememekle de alakalı olabilir tabii ki...

Gün içinde trade etmediğim ya da bekleme döneminde sizin formunuza gelip bir şeyler kapma merakındayım, biraz zamana ihtiyacım var sanırım...

Emeklerine sağlık sayın hocam... Umarım her şey gönlünce olur... Kazancın bol ve daim olsun...
    yok canım, under amma yaptın şimdi,

ben temelde iki,...

1.zaman analzi,..zaman bitince anlıyor, bilebiliyoruz,
    2.günlükte yelpaze analizi,..bu hem zaman veriyor,..hem şu zaman analizini gözetiyor, hemde seviyeler hedefler verebiliyor, ama günlük olduğundan mesafeler açık onda,...

bu ikisini ben gün içinde forumda diğer araçlarla mikro düzeyde takip ediyorum, hepsi bu,..zaman geçiyor,...faydası varsa mutluluk,..

mesela trend çizdiğim 5 lik grafik günlükteki yelpaze ler ile uyumlu,..ilaveten kendi içinde alanlar üzerinden bağımsız trade de edebilir,..örnek kırmızı alan long açılmaz, sarı/turuncu tedbirli ol,...sarı maviye, turuncu kırmızıya dönebilir,..mavi longtur, ..
    bunları hep açıkladım daha önce,..birde bunları hem 5 lik ve saatlikte expert takip ediyorum, az buçuk sistemli takip,..olduğu kadar,...

Sayfa 587/883 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •