Sayfa 587/1005 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Viop L

1. Kemal Kılıçdaroğlu naif biri, bürokratlar aracılığı ile manipule edilmiş olabilir.

Zamanında bir yakınım bakan yanımda telefon ile emir verdi şu kadar milyon liralık KAV Kibrit hissesi aldı şeklinde bana söyledi, hatta kimse duymasın diye telefonu eliyle kapatıp konuşmuş. ilk iş olarak ertesi gün hepsini sattım. Sonradan büyük işler döndüğü basında yer almıştı. Bir gün Goldman Sachs Doğan Yatırım Holding alacakmış diye söyledi, yine ertesi gün düştü. Ondan sonra artık duvardan gelen sese bile güvenmemeyi öğrendim.

Bu dünya bu şekilde işliyor, bana bir şey söyletiyor, senin başka türlü anlamanı sağlıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    vıop kapanışına göre yarın pıst 100 de 4950 gözüküyor.
    Benim de 5000 beklentim vardı.

Oradan ne dersin ağabey senaryolu mu bakacaksın?

Büyük resim korkutucu duruyor 5000 üstü kalamayabilir kalamazsa haftaya gömün gitsin olabilir ne dersin?

3. Akşam BBHT'de konuşuyorladı, döviz önce 25-27 lira olur sonra 17,5 liralara gelebilir diye anladım.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Reisim püskeviti 5 sene tut bana dua edersin net
    Hani ilk yazdığında hatırlıyon mu 15 mi 20 mi neydi
    Sen satarsın ben yine satmam dediydim, soona iyi bi yükseldi sen sattın ben satmadım sonra düşyü yine düştü bi da düştü sona yükseldi dayanamadım ulayn tahtacı alttan alıyon üstten satıyon bende alsat yapayım diye bi niyetlendim abowww senmisin üüüle diyen herif duman etti maliyetimi yükseltti, çok fena çook zalım oynuyo
    Hamdım Piştim Yandım

5. Boşver kim nasıl algilarsa algilasin. Seffalik yoksa ülkede herşeyi konuşmak serbesttir.
    Bir film izlemiştim adam programla dünyadaki hesabı olan herkesten bir cent civarı parayı asiriyordu ve yıllarca sürdürüyordu. Senin benim umurumda olmaz ve dikkat te cekmezdi. Akıllı hırsız böyle yapar. Akılsız olan on kişinin komple hesabını boşaltır sonra da yakalanir. Bakkal poşet olayı gibi 25 kuruş ne ki... Carptigin zaman anlasiliyor vurgun. Aynen o hesap.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hani ilk yazdığında hatırlıyon mu 15 mi 20 mi neydi
    Sen satarsın ben yine satmam dediydim, soona iyi bi yükseldi sen sattın ben satmadım sonra düşyü yine düştü bi da düştü sona yükseldi dayanamadım ulayn tahtacı alttan alıyon üstten satıyon bende alsat yapayım diye bi niyetlendim abowww senmisin üüüle diyen herif duman etti maliyetimi yükseltti, çok fena çook zalım oynuyo
    benim yüzümden viop kontratını kapattılar kazandığım para da milyon bile değil yazıklar olsun sinek ikiliye kadar sayıyor tahtacısı o kadar da pislik olunmaz ki.

Ben satıp ev aldım değilse benim de paramı nasıl yapar nasıl eder yerdi kesinlikle.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kemal Kılıçdaroğlu naif biri, bürokratlar aracılığı ile manipule edilmiş olabilir.

Zamanında bir yakınım bakan yanımda telefon ile emir verdi şu kadar milyon liralık KAV Kibrit hissesi aldı şeklinde bana söyledi, hatta kimse duymasın diye telefonu eliyle kapatıp konuşmuş. ilk iş olarak ertesi gün hepsini sattım. Sonradan büyük işler döndüğü basında yer almıştı. Bir gün Goldman Sachs Doğan Yatırım Holding alacakmış diye söyledi, yine ertesi gün düştü. Ondan sonra artık duvardan gelen sese bile güvenmemeyi öğrendim.

Bu dünya bu şekilde işliyor, bana bir şey söyletiyor, senin başka türlü anlamanı sağlıyor.
    Bence de seçime bir gün kala için fazla iddialı bi twit olmuş. Bugün borsa iyiydi Bay Kemal geliyor dendi yarın tepetaklak olursa Bay Kemal gidiyor mu denecek. Siyasetçi olsam borsanın b sini ağzıma almam, çok tehlikeli sular... Trump da pek severdi borsa şöyle borsa böyle diye twit atmayı. O zamandan beri gün yüzü görmedi dow jones.

8. Vadeli hisseler durum

Hacim burada da gün içi dönüyor bence

Sayfa 587/1005 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •