Sayfa 588/1008 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif bildiğin endekis mühendisliğinde level atladı, millet suyuniçinde ama endekis suyunüstünde el sallıyor. Memedabinin dediği kadar var. Vob yapman batarsınız
    Dayı market inflection pointte yeni zirvelere kadar yükseliş gelebilir coh rahat niye ele. Niye ne dedik önceki sayfalarda burada obo yok... Obo olmayınca ne yazar en az +100,000 yazar. Karambole VOB yapmayin dayı.

Emmme gecenin en karanlık anında bir bakmışsın yeni zirvelere 100.000 kar hesaplarken anahtar gitmiş emmme bu ayrı birşey velhasıl dayı.

Hele zarara hiç yatmayın emme hayrına yapmayın diyoruz emme zarara yatarsan hayatın biter aklını kacirirsin vs vs daha yazmayacam diyorum emme yavaş al diyor biri ne aldı dayı en az 100,000 yazar alacaksa neyyy Hahahahaha

VOB yapmayın.

2. Şahsi kanaatim iblis veya başka ruhani varlıklar bu işlerin içinde.

Süleyman Demirel Angola'da ne olduğunu biliyorum Ankara'da ne olduğunu bilmiyorum diyordu.

Bugün yaşasa Bursa'da ne olduğunu biliyorum Borsa'da ne olduğunu bilmiyorum derdi belki.

Para işlerinde çok dikkatli olmak lazım. Riski yayın hesapsız işlem yapmayın deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Dayı market inflection pointte yeni zirvelere kadar yükseliş gelebilir coh rahat niye ele. Niye ne dedik önceki sayfalarda burada obo yok... Obo olmayınca ne yazar en az +100,000 yazar. Karambole VOB yapmayin dayı.

Emmme gecenin en karanlık anında bir bakmışsın yeni zirvelere 100.000 kar hesaplarken anahtar gitmiş emmme bu ayrı birşey velhasıl dayı.

Hele zarara hiç yatmayın emme hayrına yapmayın diyoruz emme zarara yatarsan hayatın biter aklını kacirirsin vs vs daha yazmayacam diyorum emme yavaş al diyor biri ne aldı dayı en az 100,000 yazar alacaksa neyyy Hahahahaha

VOB yapmayın.
    memed doktorunu değiştir ilaçların az geliyor anlaşılan sabah akşam eski dünyada dönüp duruyorsun bırak gençler para kazansın nazar ediceksin gençleri
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. benim telekom 25 olurmu bu gazla...

bozkurtu yenmem lazım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim telekom 25 olurmu bu gazla...
    Uzun vadeli kontratların süresi doluyor, abone başına ortalama kazanç artıyor, öte yandan dolar o kadar da artmıyor deniyor.

Öte yandan en yavaş internet Türkiye'de deniyor.

Bunun dışında Telekom otomobil gibi değil herkes kullanıyor alt kesim video vs daha fazla seyrediyor, oraya zam vatandaşın moralini bozar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. İki hafta önce komple borsadan çıkmıştım. Baktım ki bir değişik durum pandemi zamanı gibi hissiyat oluştu ben de, düşmüyor bir hafta önce yine komple kağıtları değiştirerek yine girdim. Lakin öncelik yine yan tahtalarda.. ne zamanki gri listeden çıkıldı o zaman ana kagitlara girerim. Çünkü hala sağlam para dönmüyor. Çekirge gibi kağıttan kağıda zipliyorlar. Beklentiye kadar oyunu dondurecekler gibi. Son yükseliş soluksuz aman vermeden 5 dolarlara olacak gibi görünüyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim telekom 25 olurmu bu gazla...

bozkurtu yenmem lazım...
    pıst 100 de 8100 denemesi olucak gibi senin tahtada 24-25 zıplar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. yarın kanalcı bademler günü
    kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 588/1008 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız