Sayfa 59/81 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
Arama sonucu : 642 madde; 465 - 472 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kazançkapısı dostum kaliteli bir temelcidir...onun söylediklerini iyi dinlemeli öyle karar vermeli...bende bu aralar keyif yok o yüzden de zararda olan pozisyonlarımı bozup da yeni bir maceraya girme iştahım yok...ben kazançkapısı dostuma ve bu hisseye yatırım yapmış olan ky dostlarıma başarılar diliyorum...
    Dostum benim kalitemi ancak piyasa belirler bizler bu zor günlerde şirketlerin içindeki ince nüansları bulmak ve konjonktür ile beraber nerelere evrildiğini yakalamakla yükümlüyüz..hem kendi kazançlarımız hem de başkalarına yol gösterebilmek için..
    Yakın zamanda atatp’yi detaylarda bulmuştum ve yine seni 26-27 bandında ikna edememiştim ..sonrasında eşlik ettin ve ekmeğini yedik,yedirdik..
    Şirket ile ilgili hikayeyi twitter sayafamda yazmaya çalıştım umarım faydalı olur..

2. Kazanç kapısı ve keko iki güzel insan sayenizde atatp de kazandım x de takip ederim sizi . bugün matriks e girdik inşallah bu da güzel kazandırır

3.  Alıntı Originally Posted by nane58 Yazıyı Oku
    Kazanç kapısı ve keko iki güzel insan sayenizde atatp de kazandım x de takip ederim sizi . bugün matriks e girdik inşallah bu da güzel kazandırır
    Atatp de emin olduğum kadar mtrks den de eminim..
    İnş zor süreci yazılım ve yapay zeka sektörü ile kazanarak atlatacağız..

4. Geçen hafta bizde yerimizi almaya başladık bakalım herkese hayırlı kazançlar.

5. ben de bu gün bir miktar aldım...maliyetim çok yükseklerden oldu...hayırlısı diyelim...deniz yatırımdan alanlar benikilerdir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Geçen hafta bizde yerimizi almaya başladık bakalım herkese hayırlı kazançlar.
    Hoşgeldiniz..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de bu gün bir miktar aldım...maliyetim çok yükseklerden oldu...hayırlısı diyelim...deniz yatırımdan alanlar benikilerdir...
    Hoşgeldin dostum..ne yükseği şirket bu piyasa değeri ile gözden epey bir kaçmış..

8. Keko güzel insan hoşgeldin hayırlı olsun

Sayfa 59/81 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •