Sayfa 59/1005 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop LII

şort üçün pusudayım

şu 180'likteki SAT

714625 kırılırsa

''bizi 697000 e götürür mü ?'' diye

AYU, AYU hayaller görüyorum

batırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Ben bunu aylardır dillendiriyorum burada ama anlaşılamadığımı düşünüyorum, olağanüstü durumlarda doğal afet, kriz, çatışma, savaş ...vb gibi şartlarda açığa satış borsayı düşürür, düşürdü de, normal piyasa şartlarında ise açığa satış borsayı düşürmediği gibi yükseltebilir de, açığa satış pozisyonlarının kapanması alım yönünde bir sinerji oluşturabilir yada oyuncular açık yapınca tahta yapıcı onları zarara uğratmak için tahtayı yukarı sürer, fiyat yükseldikçe açık hacmi artar, hacim artınca da, tahta yapıcı büyük bir iştahla zirveden kapanış yapmak isteyebilir, Açığa satış borsayı teoride düşürür ama pratikte yükseltebilir!
    aynen öyle sevgili berkimcans ... hatırlıyorum sen yazardın ... piyasa yükseldikçe açık artar .. açık arttıkça piyasa yukselir gibi bir lafın vardı ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    herif mazot gibi ilkel yakıtlarla işi yok
    füzyon var füzyon

ben malların 2/3 ünü boşalttım ..gelirse buyursun kucağıma

hadi aslanım 716500 üstünde, 719500-720500 aralığını hedefe bi al

5. kamubanklarda hareketlilik var ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Olumlu olumsuz bilmem ama Asels çok hareketli olacak.
    Keza kanal muhabbetinden dolayı ekgyo ve çimentolarda hareketli olacaktır.
    Özellikle enerji alanından bahsediliyor, burada ne olabilir bakmak lazım, gelip bizim şirketlere muhtemelen ortak olmayacak veya hisselerini almayacaklardır. Nasıl fayda yaratılır bu alanda emin değilim ama rüzgar esti mi enerjilerde bir şekilde bu hafta iyi olabilir.
    Şahsi fikrim yarın ki açılış sonrası 6300 ler görülürse elimi bir miktar azaltmak ve kısmen düzeltme beklemek.

Adettendir Ppk öncesi bir miktar banka ekleyerek yola bakmak gerekir diye düşünüyorum.
    Şimdiden iyi haftalar herkese.

Bunları yazarken daha önce de belirttim elimde Asels ve bir diğer kağıt daha var. Yanlı da bakıyor olabilirim
    Ppk nın hatırına 20 lira altına düşerse Akbank eklerim bende...

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Ben bunu aylardır dillendiriyorum burada ama anlaşılamadığımı düşünüyorum, olağanüstü durumlarda doğal afet, kriz, çatışma, savaş ...vb gibi şartlarda açığa satış borsayı düşürür, düşürdü de, normal piyasa şartlarında ise açığa satış borsayı düşürmediği gibi yükseltebilir de, açığa satış pozisyonlarının kapanması alım yönünde bir sinerji oluşturabilir yada oyuncular açık yapınca tahta yapıcı onları zarara uğratmak için tahtayı yukarı sürer, fiyat yükseldikçe açık hacmi artar, hacim artınca da, tahta yapıcı büyük bir iştahla zirveden kapanış yapmak isteyebilir, Açığa satış borsayı teoride düşürür ama pratikte yükseltebilir!
    Açığa satış konusunda hemfikirim. Ama borsamızın ve yatırımcımızın kalitesi belli..
    Bırak Twitter alemini , burada viop topiğinde bile açığa satış yasaklansın diyenler oldu..

Borsa %5 düşünce borsa yönetimi istifa diyen yatırımcı ! profilinin çoğunluk olduğu yerde, yönetim de onları dinlemek zorunda kalıyor...
    Sonuçta amaç kkm den ve dolardan parayı borsaya sokmak. Ama bizim ülkede mümkün değil...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hadi aslanım 716500 üstünde, 719500-720500 aralığını hedefe bi al
    Viop30 spota göre zayıf şu son 40dakika da...

Sayfa 59/1005 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •