Sayfa 59/188 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 465 - 472 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Senin malı alabilir bugün, boş ver tatilin keyfini çıkar. İyi tatiller.
    Teşekkür ederim Tatil bitti maalesef. İşimin başındayım yine yeniden.

Alsın alsın, no problem

Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Buraya zaman zaman gelip, ardı ardına bilanço, faaliyet raporu ve gelir tablosundan bilgiler paylaşıp, yorumlayıp ardından da "aldım" demek manipülasyon olmuyor da, ben aylar önce hedef satış fiyatımı açıklayıp, aylar sonra o fiyata geldiğinde sattığımı ve üzerinde satmaya devam edeceğimi ifade edince mi manipülasyon oluyor. Önce gidin okuyun manipülasyonun anlamını tdk dan, sonra organında idrak edecek yeri kimin kalmamış bakalım hep beraber. Bırak bu saçmalıkları allah aşkına. Sen copy paste işine kaldığın yerden devam et, belki yanına alıcı da bulursun.

manipülasyon
    (l ince okunur), Fransızca manipulation
    1. isim ► yönlendirme.

2. isim Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme.

3. isim, ekonomi Varlıkları yapıcı, açıklayıcı ve yararlı bir biçimde kullanma işi.

Bu tür saçmalıklara ayıracak vaktim yok maalesef. Bu başlıktaki son mesajımdır.

Tüm yatırımcılara bol kazançlar dilerim.
    Ne demişti müzikal manipülasyon... vakti yokmuş....son mesajiymiş...
    Merak edenler özelden sorar....
    Hayırlıi müzikal manipülasyonlar..

3. 2009 yılından beri biriktiriyorum, "ilk parti malı" 1-2 sene önce geçtim. bütün gücümle uğraşıyorum ki bölünme sonrası 1M lotum olsun.

millet benim ömürlük birikimimi kar satışı diye yapıyor

Aksa'nın yükselişinden inatla hoşlanmayan bir grup var ilginç. Bırakın gitsin arkadaş yakamızı. Bu hisse depremden sonra 105 i görmüş. Sanki çok gitmiş gibi ahkam kesenler var. Ytd.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. Guzelim basligi mahvettiniz polemiklerle. Buraya biri bi sey yazinca o hissede bir etkisi olacagini saniyor ve fazla ciddiye aliyorsunuz. Lodrik in alimlari ile bile gitmedi bu hisse sizin burda 2 lafinizla mi gidecek.

o aldi, su satti... hepsi hikaye. onemli olan sirketin isleridir. sanayi sirketleri yerlerde surunurken sirket bu isin altindan kalkti katma degerli urunler ile. ve piyasa bunu fiyatliyor suan.

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    Ne demişti müzikal manipülasyon... vakti yokmuş....son mesajiymiş...
    Merak edenler özelden sorar....
    Hayırlıi müzikal manipülasyonlar..
    Bu adamlar başka forumda da yazıyor Ereğli ve Ford ve birkaç tane var orda da aynılar isteyen onların geçmişteki yazdıkları yazılara bakabilir adam zor tutuyormuş kendini zorlama sat kurtul

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

7. SPK Bulten.

https://spk.gov.tr/data/669aba5a8f95...f8/2024-33.pdf

% 1.100 Bedelsiz onayi geldi.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    SPK Bulten.

https://spk.gov.tr/data/669aba5a8f95...f8/2024-33.pdf

% 1.100 Bedelsiz onayi geldi.
    Şimdi baktım bölününce maliyetim 0,53(güncel 6,36₺) olcakmış. 53ü Rize’den ötürü hiç sevmem. Bir an önce temettü almak lazım…

Sayfa 59/188 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •