Sayfa 591/637 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Moruf Yazıyı Oku
    Bunu vatandaşta alabiliyor mu yoksa bankalar mı alabiliyor sadece?
    vatandaşta alabiliyor
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Burada bilgili kişiler var, hem bir öneride bulunmak hem de yorumunuzu almak istiyorum.
    TÜFE'ye endeksli devlet tahvilleri var. Örneğin iş bankasından yeni baktım TÜFE+4 puan faiz veriyor, altı ayda bir faiz ödemeli. Burada hem anapara hem de faiz enflasyon kadar artıyor. Bu bana çok cazip geldi. İnterneti aradım doğru düzgün bu konuda yazı yok, ya çok eski ya yüzeysel. Tahvilde stopaj %10 olduğundan mevduata göre daha iyi. Neden hiçbir yerde bahsedilmiyor veya popüler değil?
    Risksiz bir yatırım ve reel kazanç garantili.
    Aranızda bu tahvile yatırım yapmış olan varsa anlatabilir mi bilemediğim gözden kaçırdığım bir husus var mı?
    Portföyümde var..

Enflasyonu ''namuslu'' hesaplasalar, tüm sabit getirili portföyüm tüfeye endeksli kağıt olurdu!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Portföyümde var..

Enflasyonu ''namuslu'' hesaplasalar, tüm sabit getirili portföyüm tüfeye endeksli kağıt olurdu!
    01.04.2020 kodlu, 100.000 tl den 2010'da ihraç edilen devlet tahvilinin bugünkü anapara değeri 196.287 tl..

gelecek %2lik (2.000tl) kupon ödemesinin bugünkü değeri 3.788 tl.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. petkimin fiyatı cazip duruyor ama nedense pek güven vermiyor. yıllarca belli bir bantta sıkışmış, 2000 tepesini ancak 2 sene önce geçmiş, gerçi dolar bazında hala geçememiş, şimdi bundan sonra hem kazanacak hem yatırımcısıyla hakkaniyetle paylaşacak öyle mi. too good to be true. tavsiye değildir, karışık kafamın amatör düşünceleridir

5. Hangi tahvil bu hocam ?

6. Merhaba Arkadaşlar;

AK PORTFÖY YENİ TEKNOLOJİLER YABANCI HİSSE SENEDİ FONU
    AFT

ve
    YAPI KREDİ PORTFÖY YABANCI TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ HİSSE SENEDİ FONU
    YAY

Bu fonlarla ilgili bilgi sahibi olan yada bunlara yatırım yapan var mı?
    Yurtdışında hisse senedi almak komisyon oranları çok yüksek, bu fonlara yatırım yapmak nasıl olur...

ytd...
    https://siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,148
     Alıntı Originally Posted by tigris Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar;

AK PORTFÖY YENİ TEKNOLOJİLER YABANCI HİSSE SENEDİ FONU
    AFT

ve
    YAPI KREDİ PORTFÖY YABANCI TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ HİSSE SENEDİ FONU
    YAY

Bu fonlarla ilgili bilgi sahibi olan yada bunlara yatırım yapan var mı?
    Yurtdışında hisse senedi almak komisyon oranları çok yüksek, bu fonlara yatırım yapmak nasıl olur...

ytd...
    https://siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr/
    Bir ara yaptım ama yurt dışında satış başlarsa gumleyebilir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Benim yatırımımın bir kısmı Yapı Kredi teknoloji fonlarında.Ara ara sürekli al sat yapıyorum.Sevmediğim tarafları:

-Alım emri verdiğinizde ertesi günkü fiyattan alıyor sanırım.Yada ben zamansız alım emri veriyorum.O gece ABD borsaları göçse de emrinizi iptal edemiyorsunuz.

-Satım emirlerinde de aynı şey geçerli.

-%3 anaparadan fon kesintisi var.

-Kredi kartımla aldığımda fonlar son ödeme tarihinden iki gün sonra hesaba geçiyor.Bunun gibi alım emriyle kredi kartı son ödeme tarihi arasında 15-20 gün varsa hangi alış fiyatından alım yapıyor halen anlayamadım.Yapı Krediyi aradım onlar da net bilgi dönmediler.

Sevdiğim taraflar:

-Hiç zarar ettirmedi.Stabil şekilde hep yükseliyor.

-Kredi kartımda harcama hedefi varsa 15-20 bin TL'lik alımları yaparak bir de world puan kazanıyorum.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bir ara yaptım ama yurt dışında satış başlarsa gumleyebilir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 591/637 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •