Sayfa 591/1001 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    senin tarzın böyle olduğu için hoşuna gider zannetmiştim,
    incittiysem affola
    Sıkıntı yok. Eleştiri ok, ama hakaret yanlış bir davranış... Üstelik suç... Herkes benim gibi iyi niyetli olmayabilir... Cahillik etmeyin

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kimse bakan olmak istemiyormuş koca proflar siyasetçiler ekonomistler işadamları hepsi buro elemanı olmak için kuyruğa girmiş yes koka yes haşhaş diyorlarmış
    Şaka bir yana ben ekonominin Özgür Demirtaş gibi popüler birini bekliyorum Göz boyamalık Ya tutarsa hesabı bir denerler heralde... Bu kadar gecikmesi de iyi bir isim arayışını gösteriyor... Ama iş işten geçti tabi..ö

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Şaka bir yana ben ekonominin Özgür Demirtaş gibi popüler birini bekliyorum Göz boyamalık Ya tutarsa hesabı bir denerler heralde... Bu kadar gecikmesi de iyi bir isim arayışını gösteriyor... Ama iş işten geçti tabi..ö
    hüseyin aydın olmadı populer istiyorsan yiğit bulut antipatikse alkimlerden biri
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Yok o ve öyle isimler olmaz Caho Başkan. Popüler olacaksa da aynı cenahtan olacak. Var mı öyle biri bilmiyorum ama vardır illaki.

5. Hisse hareketliliklerine bakıyorum

Şu an Borsamızda çok hikaye kalmadı

Spor hisseleri hareketli:
    Orda, Şampiyonluk mevzuları var. TFF nin kuruluşu 1923. Fenerbahçenin başvurusu vardı. Eğer 1923 den itibaren şampiyonluklar sayılırsa, En çok şampiyonluk yaşayan takım Fenerbahçe oluyor.
    Beşiktaşta arada epey şampiyonluk alıyor.

En az kar lı, Galatasaray..

Kanal İstanbul:
    Kanal istanbul başlarsa
    Harfiyat, inşaat, çimento beton sektörlerinde hareket bekleniyor..

Sağlık sektörü her daim hareketli.

Bir de Döviz artısı, nakiti olup, borcu olmayan şirketler her daim önde..

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.

6. La şu Fenere 20. şampiyonluğu vermediler şimdi 10 tane birden istiyor. Anammm ne çamur ula bunlar. Şimdi mi geldi akıllarına aga 60 yıl olmuş

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yok o ve öyle isimler olmaz Caho Başkan. Popüler olacaksa da aynı cenahtan olacak. Var mı öyle biri bilmiyorum ama vardır illaki.
    Yani bu kadar geciktiğine göre bomba bir isim arayışı olmalı diyor mantık... Kalkıp Hakan Atilla Maliye Bakanı, Berat Albayrak Ekonomi bakanı yapmazlar heralde

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    La şu Fenere 20. şampiyonluğu vermediler şimdi 10 tane birden istiyor. Anammm ne çamur ula bunlar. Şimdi mi geldi akıllarına aga 60 yıl olmuş
    Şimdi gelmedi..
    90 lardan beni benim hatırladığım..
    Fener zaman zaman bunu ister..
    Ki haklıdır da..
    Cumhuriyet ne zaman kuruldu
    Ne zamandır gs fener bjkas rekabet var..
    O zamandan itibaren sayılmalı..

Sayfa 591/1001 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •