Ankara gusu melih göz altinda ve satış yapıyor diyor [emoji3]
Ankara gusu melih göz altinda ve satış yapıyor diyor [emoji3]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yok abi gadanı alırım yemeyelim birbirimiziBeşiktaş vaktiyle aldı o vakit Fener gık bile demedi. Neden yoktu çünkü. Ali KOÇ geldiğinden beri sportif başarı sıfır. 20 yıldır sahanda yenilmediğin Galatasaray'a iki yıl üst üstede yenilmişsin üzerine. 20.şampiyonluk 4. yıldız baktı bu yıl da gelmeyecek. Ortalık karışsın bizim başarısızlık unutulsun hesabı. 4.Yıldız gelseydi hiç böyle bir talep olmazdı bunu hepimiz biliyoruz.
Ha haklıdır değildir ben bilmem sporcular, hukukçular artık kimse onlar tartışsın karar versin. Ama yapılan zamanlaması nedeniyle falan cidden komik.
Yoksa ben pek ilgilenmem isterlerse 2 tane de Libertedores kupası yazsınlar Fenere umrum değil. Ama Fernerbahçe taraftarı bu talebin ardından gideceğine hesap sormalı yönetiminden ha siz ne iş yaparsınız diye.
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
İleriye dönük şampiyon olamayan vizyonsuz loser başkanın, geriye dönük şampiyonluk istemesi, ilginç.
Adam siz benim vizyonumu anlamamışsınız dediğinde haklıymış, anlamadık...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şampiyonluk sayısı tff ile başlayacak ise kırkpınar da benzer başlasın hem 2 haneye iner [emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri