Nkolay 22 yapmış simdi reklam da gördüm
Nkolay 22 yapmış simdi reklam da gördüm
Fukara ya böyle , zengine öyle.
Şaka şaka ... zaten yarın sabah 09:30 dan sonra geçerli bu oranlar. Ülkede faizler düşüyor. Faiz haramdır. Nas varken kime ne düşer ki.... Benim faizle işim yok misal, ben hep bono alırım. Bono da TMSF garantisi olmadığından riski mi kabul ederek bir nevi faiz değil risk primi aldığımı düşünürüm.
Döviz alıp- satarken de tek amacım ; devlete direkt yardım etme tuşu bulamadığımdan döviz alırken Binde 2 vergi vererek bir nevi hazinemize düzenli yardım yatırmaktır. Ben dövizi kaçtan aldım kaçtan sattım bakmam, her hafta düzenli olarak alır satarım. Parayı ben değil hazinemiz kazanır. Zira ben çoğu zaman zararına satarım. Amaç hazine kazansın. Tam ideal vatandaş olmak istediğimden böyleyim. Yatırım tavsiyesi değildir. Siz kendi hesabınızı iyi yapınız ve zarar etmeyiniz.
Minimum 14 üst sınırı yok diye biliyorum. Fibabank 20 veriyor..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonunda kıt kaynaklar için birbirine girecekler , gönüllü olarak kimse üremekten vazgeçmeyeceğine göre gelecekte ya mega şehirler, sıfır özel hayat , yapay gıda ile yaşayacağız. Ya yok olup gideceğiz.
Bu nedenle son şanslı nesil olarak ahtapot , bonfile, deniz levreği ne isterseniz yiyin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri