Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Istanbul her zaman les gibi bir yer degildi
Anadolu yakasinda buyudum 75 ten 93 e kadar yasadim. Bu zaman araligi icin konusabilirim. O beton binalar dikilmeden once yesillikler icinde yasiyorduk. Minibus yolunun az uzerinde piknik yapiyordu insanlar. Kucukyali Camliktan denize girdinizmi o deniz billur gibiydi, Adalarda denize girdiginizde kiyidan ufakta olsa baliklari sayiyordunuz
Istanbul her zaman les gibi degildi
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
bak bu doğru gözlemle kendini yanlışladın.. yukarıda "tüm fakir ülkelerde aynı" dedin..
ama Turkiyede geçmişte özellikle istanbulda seninde belirttiğin gibi gayet nezih yerler vardı.. fakir bir ülke olmasına rağmen..
olay estetik ve kaliteyle alakalı.. son 30 yılda kalitesiz ve lümpen bir toplum olduk.. olayın fakirlikle alakası yok..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri