Sayfa 594/1000 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Aşağıdaki duyurunun bize nasıl bir etkisi olur?

Borsa İstanbul’un yayınladığı duyuru kapsamında Pay Piyasası işlem saatlerinde 4 Ekim 2019 tarihinden itibaren değişiklikler uygulanacaktır.

Aşağıdaki finansal ürünlerde yapılan işlemlerde 13:00-14:00 saatleri arasında uygulanan gün ortası tek fiyat bölümü kaldırılarak, 10:00-18:00 saatleri arasında kesintisiz ve sürekli işlem yapılacaktır.

Sürekli işlem yöntemi ile işlem gören paylar,
    Gayrimenkul yatırım fonları,
    Girişim sermayesi yatırım fonları,
    Gayrimenkul ve sahipliğe dayalı kira sertifikaları.

Aşağıdaki finansal ürünlerde yapılan işlemlerde 13:00-14:00 saatleri arasında verilen ara kaldırılarak 10:00 – 18:00 arasında kesintisiz sürekli işlem yapılacaktır.

Borsa Yatırım Fonları,
    Yeni alma hakkı kuponları (rüçhan hakkı),
    Yatırım kuruluşu varant ve sertifikaları,
    Temerrüt,
    Resmi müzayede işlemleri.

VİOP işlemlerinde herhangi bir değişiklik uygulanmayacaktır.
    Artık öğle tatili yok yarından itibaren sürekli işlem sabah 10 akşam 18 arası

2.  Alıntı Originally Posted by paracantası Yazıyı Oku
    Tünelin ucuna az kalmış 13.80 lerdeydi 10yıllık tahvil biraz geç kaldık grafige bakınca dolar ve faiz düşerse devlet tahvili içeren fonlar in karlari yükselmiş neyse aklımızda bulunsun )) bugünde haber üstüne haber ,akar abd lilerle görüşecek akşam suriye operasyonu vs. Abdli ismini unuttum yatırımcı kuruluşu jp miydi türkiye faizleri 100 125 birazdaha indirme alanı var dedi garip bir ay ekim ayı )) fonlarimiza birşey olmasın da
    Millet fonlara balıklama atlamasın işte bilmediğin aş karın ağrıtırmış

3.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Yurtdışı çöktü bizim piyasalarda çöktü geçmiş olsun bıst 104 tü şuan 102
    Sattığımız hisse fonu almamız lazım üstadım. Bu arada dün akşam yayınlamışlar dağılım raporunu. Diğerleride yarın yayınlar herhalde

Gedik Portföy Mevduat Fon Sepeti ürünü yılın ilk dokuz ayında %24,14 (yıllık Mevduat Eşleniği %34,2) kazandırırken, aynı dönemde BIST 100 getirisi %15,08 ve KYD Mevduat Endeksi getirisi %15,82 olarak gerçekleşti.
    Detaylı bilgi için: gdk.yt/6KDErr

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sattığımız hisse fonu almamız lazım üstadım. Bu arada dün akşam yayınlamışlar dağılım raporunu. Diğerleride yarın yayınlar herhalde
    Bıst toparladı üstadım 102 den biraz 103 yakın seviyelerde olması iyi yurtdışı piyasalar düzelirse yarın 103 ün üzerinde başlar bakış açısına göre değişir ama bu seviyeler yurtdışı çok kötüleşmiyecekse alım fırsatı olabilir haklısınız

Hisse bazlı bilançolu beklentili hisselerde hareket devam ediyor bulabilenler uğraşabilenler için fonlardan çok çok iyi

Aynen gelmiş sizinki iyi erken göndermişler öbürlerinden gelen yok bi bakalım kadayıfın altı kızarmış mı

Baktım genelde ana kağıtlar var iyi bi kaçıda son dönemde hareketliydi baya

6. Tacettin büyük ihtimalle eksi gelecek.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

GPG tahmini değer artışı %0,06

8.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Tamamıyla batan ben de bilmiyorum, am şöyle kötü örnekler var :
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AED
    Evlerden ırak, bu ne yav
    fonbüyüklüğü 40 milyondan 657 bine kadar düşmüş, ama Tefas'taki yatırımcı sayısı min 283, max 299

Sayfa 594/1000 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •