Sayfa 596/1032 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Grantham'ın 2 ayrı fonunda da toplamda 24 milyon lot HALKB bulunuyor. Jeremy Grantham temelcidir, value investor kategorisindedir yani hisselerini satın alacağı şirketlerin güçlü olmasını ister, DD/PD F/K gibi oranlara büyük değer verir.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    HALKB'nin ana yabancı hissedarlarının (fonlar) ellerindeki hisse sayısı son aylarda hemen hemen hiç değişmedi. Mondrian elindeki 76 milyon lotu aynen tutuyor, Vanguard'a ait 3 fonda toplamda 39 milyon hisse aynen duruyor, Blackrock fonlarının elindeki 20 milyon lot da tutulmaya devam ediliyor. Dimensional grubun da elinde 25 milyon lota yakın hisse mevcut. Son aylarda hissenin son derece volatil bir dönem geçirmesine rağmen bu 4 yabancı fonun elinde tuttuğu 160 milyon lot, ki tedavüldeki adedin 4 te 1 inden fazladır, hemen hiç değişime uğramadan elde tutulmaya devam ediliyor.
    Halkbankın turşusu çok güzel olur.
    Bende de var.
    Özellikle yüksek enflasyon ortamında bekledikçe daha bir güzelleşiyor.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Hissenin son yükselişi yine sahte çıktı, çıktığı gibi geri geldi.
    Binbir zahmetle yaptığı primi büyük bir hızla geri veriyor maalesef.
    Fiyat altıya yaklaştıkça satıcıların hevesi kırılıyor gibi geliyor bana, dilerim tutunur buralarda.
    Olumlu bir sonuc cikmayacak gibi maalesef. Altta yeri yok sn pilavli da, surundurecek yine su olay netlesene kadar anlasilan. Benim cut-off'um ABD midtermleri.

4. 666 hocam hoşgeldin. Bence güzel günler gelecek. Takılma hiç bir şeye. Senin kalibrende adam bir elin parmakları kadar az. TH üstadım baskı bir yıldan fazla oldu, büyük buhran bile 1 yıl sürdü demiştin bunlarda geçer, sizler bize yol gösterin yeter...

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    666 hocam hoşgeldin. Bence güzel günler gelecek. Takılma hiç bir şeye. Senin kalibrende adam bir elin parmakları kadar az. TH üstadım baskı bir yıldan fazla oldu, büyük buhran bile 1 yıl sürdü demiştin bunlarda geçer, sizler bize yol gösterin yeter...
    Guneysu'nun internet yokmus O yuzden su 2 rumuzlu trolun icabina bakilmiyor.

Yok, konejktur cok degisti Drexty. Tasima maliyeti acayip bir sekilde artti ve su OFAC yakinda dusmezse, uzattikca uzatacaklar gibi. Gecenlerde ilk kez artiya gecmistim, darisi sizin basiniza diyecektim, ama yine yamuldu.

6. garanti bankasına yatay geçiş yaparak çok şükür hisse adedimi yüzde 25 artırıp maliyetimi 8 tl ye düşürdüm.hisse 8,5 tl olduğunda reel kaybım olmayacak.inşallah sayın devlet yetkilileri akıllı davranırlarsa yakında borsadan kurtulurum.bronson köpeğini beslemenin ülkemize yarardan çok zararı oluyor.bizim sağa sola efelenerek milletin ekmeğiyle oynama lüksümüz kesinlikle olmamalı.

7. Yarın endeks asağı gözüküyor.Halkbankası da yine aşaği gibi.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Abd 10 yıllıklar bir günde yüzde 5 yaptı.Halkbank 6 altı gelirse kademeli alım yapmak lazım.Sonra yine bi yüzde 5 daha bırakır.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 596/1032 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •