Sayfa 596/1005 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

graflarımda bu bölge direnç bölgesi olduğu için güzel kazanç elde ettiğimden sonsuz yükseliş sonsuz düşüş olmadığından kenara çekildim.Kanalı kırarsa sarı çizgi hareket bölgesi teknik olarak görüşüm bu özelden soranlar için.
    Tebrik ederim 4950 dedin 4950 döndü

Ben hacim rekorları kırıyorum sabah sabah, bazen vuruyoruz bazen vuruluyoruz. Bu nedenle poz. yazma düşüncem yok herhangi bir pozla bağım kalmamıştır.

2. dünkü alanlar varlık fonu idi yabancı hikaye kısmı 2.tur kalırsa içimizden geçerler reis geleceği satın aldı varlık fonu dün. şimdi 2.turu satın alacaklar dönmemiz için 4300 den ikili üçlü dip olması lazım ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bu konda anketi manipülasyon kokuyo, güya son 1 haftada bay kemal 4 puan yükselmiş, akla mantığa aykırı böyle bi şey.. önceki 4 hafta boyu 1 puan bandında seyrederken son bir haftada 4 puan artış.. noldu ki son bir haftada bay kemalin üstüne nur yapmış olsun

tarhan erdem öldükten sonra kondayı oğlu ve kızı yönetiyorlar anladığım kadarıyla, böyle bir markayı daha ilk seçimde heder etmeleri enteresan doğrusu
    rezalete gel rezalete- reisin 5 puan oyunu silip bay kemale eklemiş konda..
    bu sadece markayı heder etmek değil, manipülasyonun kralı

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burda açılan poz. ları yazıp kapattığını yazmazsan secbul abi not alır soona arşivinden çıkartır

5 dene lönküm vardı akşam seansında hazır pala alıyorken verdim. lönk ilen bağım kalmamıştır. Şuan 6.019 dan işlem görüyor... Spot ile devam
    5.845 den bi dene lönk cetonumu salladım
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SONGÜR muhalifitr ama: ne diyor bu?..Biz KK diyoruz O reis diyor..

Songür Ulus
    @songurulus
    AMA ŞİMDİ M. İNCE ÇEKİLDİ. MİLLET İTTİFAKININ OYLARINI BÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ VE M.İ DE HER ZAMAN Kİ GİBİ ERKENDEN PES ETTİ. AYNI 2018 SEÇİMİNDE "ADAM KAZANDI " DEDİĞİ GİBİ.
    ŞİMDİ TAHMİNİM ŞÖYLE REVİZE OLDU
    İLK TURDA BİTEBİLİR DİYORUM.
    K.K. %43-45
    R.T.E. %47-51
    S.O. %3-6

ÖS 8:06 · 11 May 2023
    ·
    21,9 B
    Görüntülenme

6. Zamanında yabancının en çok sattığı hisseler alınıyor. Yeni dönemde de en çok onlar gider muhtemelen.

BIMAS, KCHOL, CCOLA, SAHOL vs..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SONGÜR muhalifitr ama: ne diyor bu?..Biz KK diyoruz O reis diyor..

Songür Ulus
    @songurulus
    AMA ŞİMDİ M. İNCE ÇEKİLDİ. MİLLET İTTİFAKININ OYLARINI BÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ VE M.İ DE HER ZAMAN Kİ GİBİ ERKENDEN PES ETTİ. AYNI 2018 SEÇİMİNDE "ADAM KAZANDI " DEDİĞİ GİBİ.
    ŞİMDİ TAHMİNİM ŞÖYLE REVİZE OLDU
    İLK TURDA BİTEBİLİR DİYORUM.
    K.K. %43-45
    R.T.E. %47-51
    S.O. %3-6

ÖS 8:06 · 11 May 2023
    ·
    21,9 B
    Görüntülenme
    Songur akp li hani bildiğimiz ampul muhalif falan değil ve son 1 aydır Erdoğan reis diyor başka birşey demiyor. Ha nasıl çiller Erdoğan giderse ülke çöker diyorsa songurunde vardır bir çıkarı arsası bilmemnesi

8.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    dünkü alanlar varlık fonu idi yabancı hikaye kısmı 2.tur kalırsa içimizden geçerler reis geleceği satın aldı varlık fonu dün. şimdi 2.turu satın alacaklar dönmemiz için 4300 den ikili üçlü dip olması lazım ytd..
    Reis gidiyor KK geliyor diye VF alım mı yaptı yani.VF nin başında KK mi var?

Sayfa 596/1005 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •