Sayfa 6/1312 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 41 - 48 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Konut yapınca satmak gerek. Havalimanı ve hastane konuttan farklı.
    Onları satması veya etrafına insan doldurması gerekmiyor.
    Müşteri garantisi verince iş bitiyor. İsterse tek müşteri uğramasın.

Yine de nüfus yığma planları var mıdır yok mudur bilemem. İşkembeden sallamış olmayayım.
    Ben hastahane personelinin hastahane civarına taşınmasından, orta yeni bir ekosistem ortaya çıkmasından bahsediyorum. Gelecekte havacılık personeli yavaş yavaş havalimanı civarına yerleşecek kaçış yok.
    Mesela bugün suriyeliler hadi biz dönüyoruz dese ülke genelinde 1 milyon konut boşa çıkacak. Ha bunu ne kadar nitelikli ne kadarı gece kondu bilemem. Ama boşalacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben hastahane personelinin hastahane civarına taşınmasından, orta yeni bir ekosistem ortaya çıkmasından bahsediyorum. Gelecekte havacılık personeli yavaş yavaş havalimanı civarına yerleşecek kaçış yok.
    Mesela bugün suriyeliler hadi biz dönüyoruz dese ülke genelinde 1 milyon konut boşa çıkacak. Ha bunu ne kadar nitelikli ne kadarı gece kondu bilemem. Ama boşalacak.
    Personelin civara yerleşmesi mümkün evet.
    Bizim Gültepe ve Çeliktepenin, 4 leventteki fabrikalarda çalışan insanların gecekondu yapmasıyla oluştuğu söylenir hep.

Suriyelilerin ise geri gitmesi mümkün değil bence. Onların burada oluşu da bir plan dahilinde.
    Gitmesinler diye her şeyi yapıyor hükümet. Onlar da gidecek gibi görünmüyor zaten.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Suriyeliler ulus devletleri bitirme planının bir parçası olarak bize yollandı.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Suriyeliler ulus devletleri bitirme planının bir parçası olarak bize yollandı.
    Özal'ın peşmergeleri gibi.
    Hatırlıyorum, mağdur edebiyatıyla sıpa gibi yatırarak beslemiştik herifleri.
    Yiyip içip tavşan gibi çoğaldılar, aramıza karıştılar.

Banu Avar'ın sıkı takipçisiyim. Herkese tavsiye ederim.

Günün haberi naci ağbaldan geldi. Faizler yakın zamanda düşmeyecek.
    rasyonel bir dünyada bu emlak fiyatlarının düşmesine, borcu kredi ile çevirenleri gayrimenkul satmaya motive edebilir. Forumdaşlar siz ne dersiniz

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, "Faiz indirimini uzun süre gündemimize almamız mümkün görünmüyor" ifadelerini kullandı.

O egeli ben değilim

6. Gayrimenkul satışlarının bahsettiğiniz gibi olacağını düşünmüyorum.
    Özellikle kira geliri de olduğu için en son gözden çıkarılan şey olur.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    rasyonel bir dünyada bu emlak fiyatlarının düşmesine, borcu kredi ile çevirenleri gayrimenkul satmaya motive edebilir. Forumdaşlar siz ne dersiniz

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, "Faiz indirimini uzun süre gündemimize almamız mümkün görünmüyor" ifadelerini kullandı.

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

açıkcası insanların evlerini bile satıp faize yaslanacakları bir ortam, isteyeceğim en son ekonomik koşullardandır.

diğer yandan tl de reel faiz falan verilmiyor herkes farkında, insanımızın finansal cehaleti de göz önüne alınınca mevduat faizi 25% falan görmeli ki ortalama Ahmet efendi evini satıp parasını faize koymayı düşünsün.

alıcı tarafında ise mutlaka bir baskı olacaktır, zira kredi faizleri can acıtıyor, zira herkes 8 ay önce fazilerin bugünün yarısı olduğu günleri hatırlıyor.

8. 8 senedir bu başlığa yazıyorum hala evim yok Yenisine de yazalım ev alınca yazmayı keseceğim inşallah.

Yaklaşık 1 aydır Hoşuma giden evlere kafamdaki fiyatı yazıp geçiyorum mesaj olarak, olumlu dönen olmadı henüz

Sayfa 6/1312 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •