Sayfa 60/1019 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    .......Timur....Beyazıd'ın 2 eşini çırılçıplak soydurup gözlerinin önünde eğlenmiş olduğu,
    bu yaşananlardan sonra Osmanlı Padişahlarının nikahlanmasının yasaklandığı.
    Bismillah. İlk kez duydum. Ne Timur'un böyle bir ahlaksızlık yaptığını ne de Osmanlı padişahlarının nikahsız eş aldıklarını. Hiç inandırıcı değil. Hatta bana çok ama çok saçma geldi. Sağlam bi kaynak varsa yazar mısınız sayın üye?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    https://twitter.com/YolTV/status/146...693284864?s=20

Bu noktadan sonra artik doktorun hastaya ne yerse yesin dedigi yerdeyiz...

Damat giderken demisti Allah sonumuzu hayreylesin diye....

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bismillah. İlk kez duydum. Ne Timur'un böyle bir ahlaksızlık yaptığını ne de Osmanlı padişahlarının nikahsız eş aldıklarını. Hiç inandırıcı değil. Hatta bana çok ama çok saçma geldi. Sağlam bi kaynak varsa yazar mısınız sayın üye?
    Herşeyde sansür manipulatif bilgi olduğu günümüzde. Tarihçilerimiz sanırım ahlak timsali sanıyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    beyazıtın yazdığı mektuptaki cümleleri timur beyazıtı yenince uygulamıştır
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Herşeyde sansür manipulatif bilgi olduğu günümüzde. Tarihçilerimiz sanırım ahlak timsali sanıyorsunuz.
    Bu yazıların manipülatif olmadığını nereden biliyorsunuz?

Diğer bir başlıkta konuşuldu. Artık Atatürkün bile ağzından uyduruk veciz sözler üretiliyor. Hem de kaynak Nutuk diyerek. Nutuk'u taradım o sözü bulamadım. Millet dini nasıl kullanıyorsa Atatürk'ü de öyle suistimal ediyorlar.

Yukarıda hem Timura hem Osmanlıya yapılan hakaretler var. Hem nalına hem mıhına olmuş. Ben sadece kaynağını sordum. Kaynağı gösterilmeyen hiç bir şeye ben inanmam, başkasının söylediğine de inanmam. Bir söz vardır, duyduğuna inanma, gördüğünün de yarısına inan diye. Sorduğum sağlam kaynak idi. Sağlam kaynak diyince yabancı tarihçiler de olabilir. Hadi madem ki yerliler manipülatif, o zaman yabancı kaynağı da bulursanız onu yazın da biz de araştıralım.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://twitter.com/YolTV/status/146...693284864?s=20

Bu noktadan sonra artik doktorun hastaya ne yerse yesin dedigi yerdeyiz...

Damat giderken demisti Allah sonumuzu hayreylesin diye....

Syg,
    dudu bey
    siz bizden akilsiniz.
    alıntınızı okudum.
    benim anladığım bu zamların, az ürün bulunmasının sorumlusu -Haşa- Allah mı?
    eğer öyleyse

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bu yazıların manipülatif olmadığını nereden biliyorsunuz?

Diğer bir başlıkta konuşuldu. Artık Atatürkün bile ağzından uyduruk veciz sözler üretiliyor. Hem de kaynak Nutuk diyerek. Nutuk'u taradım o sözü bulamadım. Millet dini nasıl kullanıyorsa Atatürk'ü de öyle suistimal ediyorlar.

Yukarıda hem Timura hem Osmanlıya yapılan hakaretler var. Hem nalına hem mıhına olmuş. Ben sadece kaynağını sordum. Kaynağı gösterilmeyen hiç bir şeye ben inanmam, başkasının söylediğine de inanmam. Bir söz vardır, duyduğuna inanma, gördüğünün de yarısına inan diye. Sorduğum sağlam kaynak idi. Sağlam kaynak diyince yabancı tarihçiler de olabilir. Hadi madem ki yerliler manipülatif, o zaman yabancı kaynağı da bulursanız onu yazın da biz de araştıralım.
    ben diplomalı tarihçiyim,

8. syn kelebekx
    seni necip asım bey ile tanıştırayım.
    hani o dediğin olayları yazan tarihçilerden biri
    necip asım bey in yaptıkları

https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...in-payi-312206

Sayfa 60/1019 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız