Sayfa 60/117 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon
Arama sonucu : 929 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Hep Birlikte

Genç kız gibisin maşallah, dedi yetmiş iki yaşındaki kayınvalideme. Dönüşte arabada kayınvalidemde bir sevinç bir sevinç... E, can tatlı.

Derken bak yine dokuz yaşındaki Polina geldi aklıma. Acaba onun da canı tatlı mıydı? Çok tatlıydı hem de, tazecikti...

Takip ettiğim olası, olasıca benzerlikte bugün bu bara geldik: https://invst.ly/xj2b8

4. Milimi milimine denk geldiyse tamam tek abi, paraları katlıya bilüsün
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Milimi milimine denk geldiyse tamam tek abi, paraları katlıya bilüsün
    Gidişat şahane abi. İndiana Jones'in kayıp haritası bu galiba.

Bir yol haritan oldu mu ejderha tepelerinden, yılanlı vadilerden, kurt inlerinden, kartal kayalarından, piranhalı sulardan ellerin ceplerinde ıslık çalarak geçiyorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bir yol haritan oldu mu ejderha tepelerinden, yılanlı vadilerden, kurt inlerinden, kartal kayalarından, piranhalı sulardan ellerin ceplerinde ıslık çalarak geçiyorsun.
    Zaten bi kere milimi milimine denk getirebilüsen, gerisi çorap söküğü gibi gelir, boyna paraları katlıya katlıya gidersin tek abi akşama şöyle güzel bir şiir iyi gider
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zaten bi kere milimi milimine denk getirebilüsen, gerisi çorap söküğü gibi gelir, boyna paraları katlıya katlıya gidersin tek abi akşama şöyle güzel bir şiir iyi gider
    Sıcak şşşş... Ben çocukken mahallede bir simitçi vardı, sokaklarda "Sssıcaaaaaaaak ssssss..." diye bağırarak simit satardı. Şiirim taze olduğu için sıcak şiir yerine ben de onun gibi dedim: "Sssıcaaaak şşşş"

HAYAT

Suspus olmanın zül sayılacağı kadar kötülük dolu

Bencilce yaşamaya değmeyecek kadar kısadır hayat

Sayfa 60/117 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •