Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Finans merkezi için trafik sosyal hayat vs için fantazi kısmı.
Yarın sabah herhangi bir bankaya herhangi bir holdinge herhangi bir sebeple el konulsa kayyum atansa bu ülkede bunu alkışlayacak ciddi bir kesim var. Asıl mesele bu....
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD de faizler cok dusuk
Ayrica konut kredisinin faiz kismi ve emlak vergisi vergiden dusuluyor ama ucuz evler icin anlami yok cunku standart muafiyet cok yuksek
bu sene 13 bin dolar civarinda standard muafiyet yani konut kredisi faizi olsada olmasada bu muafiyeti vergiden dusuyorsun
Bence çok akıllı, ölüp gittiğinde borcunu sigorta ödeyecek, çocuklarına ev alacak. Adam değil 70 yaşındaki adama kredi veren banka aptal[emoji1]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadıköy, maltepe, kartal üçünde de belediye chp'li. Arada olan pendik'e oluyor ama onlar da nasıl olsa her daim verir diye düşünüyorlar sanırım.
Düşük olduğunu bildiğim için somut bir örnek duymak istedim.
Biri daha yazmış. Adam eve kira ödese 100 lira ödeyecekken 40 yıllık mortgage ile 50-60 lira ödüyor geçiyor.
Faizi vs vergiden düştüğünü bilmiyordum.
Bu da bizim devletin ayıbı.
X holding gidip bina alsa faizini vs. vergiden düşüyor ama ben her halükarda aynı vergiyi ödüyorum m...
Yer İmleri