Bende abi katılmadan edemeyecemM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende abi katılmadan edemeyecemM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu okullu denen adamın bu serveti nereden geliyor merak ediyorum. Adamın milyarlarca liralık hisse senedi var ama araştırdığın zaman zeytin işi yapmış falan gibi. Sn Sindomanın bademsporda mı top koşturuyor acaba?
Sedat Peker'e mi sorsak acaba![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Arkadaşlar bende zamanında yazıp ceza almışımdır hakaretten! Piyasa adına göz ucu ile dışarıdan forumu okumaktayım yıllardır(2013 dn beri enaz)Eyvallah ama gerçekten ne adına olursa olsun saçma sapan ve şu sapıkların(adam öldüren her m...ku yiyen) tarzından seviyeyi düşüren hakaretler etmeyelim birbirimize Lütfen! Ayrıca sn.yönetim arkadaşın yazdığı(oyunagelenadam)kafam girsin tarzında hakaret ceza vermiyorsa,bizlerde bu hakareti burada herkese yazabilirizdir.Doğrumudur sn yönetim!
Basın gene algıyı bakalım..
Tek söze odaklanın siz..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam dün tek bir günde 24 milyon lot kadar petkim almış.Yuvarlak hesap 180 milyon tl...zaten şirketin %12,5 ğunu aldı piyasadan. Yaklaşık 317 milyon lot, dolaşımdaki payların üçte biri neredeyse..Adamın sadece petkim deki hisse miktarı 2 milyar tl yi geçti. Muhtemelen parasının yarısı borsada, onun da yarısı petkimde olsa...10 milyar civarı nakit ve nakit benzeri parası vardır..Gayrimenkuller vs artık toplam servetini siz hesaplayın.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri