Bidenin hackerler sağlammış
Bidenin hackerler sağlammış
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1002572
halkbank tahsisli sermaye artırımı yapacağını duyurmuştu. spk da güzide esnafımız gibi tak tak tak diye hesap makinesi tuşlarına basıp tamam olur demiş. nasıl olsa paranın nerden çıkacağı belli
ne gadan da gözel bir başganlık sistemimiz var. 7 günde işlem sonuçlanmış.
amarıgada olsa yıllarca karar çıkmaz, milli iradeye saygısızlık yüzünden mapıslarda çürürlerdi.
en eyisi bizim başğanlığımız.
not: vakıf bank da 2 dakika önce kap'a aynı haberi yollamış.
audentes Fortuna iuvat
yine bir hafta sonu yine açıklamalar
avrupa stabil, dow biraz zorlarsa artı bile kapatabilir (ihtimal dahilinde)
altın tarafını zorluyorlar 1929 büyük buhranına kadar yolu var gibi ! alüminyum yol aldı gidiyor 4000 görülecek sanırım bu yıl
yarın pozitif açma ihtimalimiz yüksek gibi duruyor (gece birşeyler olmazsa tabi)
"yatırım tavsiyesi değildir"
Bear abi suana kadar aciklanan temettulerin nisan vadeye etkisi kac puan ?
eregli aciklamadi 4 tl de onun verecegini varsayarsak ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Bugün tüm gün hiç hisse almadan sadece yukarı hareketlerde hisse sattım. Kapanışa doğru viop 2300 lere doğru çıkınca ordan biraz short oldum. Nası olsa bu yine kıramaz dedim ve bedava para dağıtan pala, yine bu saçma pozisyona hiç uğraştırmadan para verdi. Hiçbir şey bilmeseniz bile para kazanabilirsiniz diyor, aferin kendisine. Shortlar 2250 den kapandı ve kapanıştan da mal alıp, hisse pozisyonumu %110 a çıkardım.
Yarın da bu anaokulu piyesinin karşılıklı demeçler ile devam etmesini bekliyorum. Ve "hafta sonu riskini almak istemeyen müthiş yatırımcı" tayfanın da ortaya çıkması ile, günü eksi veya ciddi eksi kaparız diye düşünüyorum. Yarında duruma göre hafta sonuna %120-130 hisse pozisyonu ile girerim.
Bu arada olur da savaş çıkarsa... ki bu bence %1 den bile düşük bir ihtimal ama konuşulduğu için yazıyorum, savaş çıkar ise o zaman pozisyonu %300 e çıkartma planım var. Bedavanın bedavası fiyatlamalar olur, xu30 iyi bilanço tahtalara çöker geçerim. Ama ben ucuza mal almayı sevmem, o yüzden 24 den eregli alacağımıza, 34 den alalım daha iyi diyorum...
İyi akşamlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Bu geçen hafta 1990 larda iken attığım mesaj.
Strateji belli benim açımdan; 2060 a gelindikçe hisse tarafını %100-90 a indir, aşağı geldikçe kademeli arttır. Bana göre 1700 ler dibin dibi. Plan programımı ona göre yapıyorum. 2060 ları yukarı kırdığımızda ise orayı full pozisyonda yakalamak istediğim için hisse pozisyonunu çok azaltmıyorum.
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri