Sayfa 601/704 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 5625 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    bu hisse niye yükseliyor, bir yorumu olan var mı arkadaşlar ? kağıt çaktırmadın 43 tl den buraya geldi yaklaşık 1 ayda...şampiyonluk gitti, tek başarısı kupayı alması. teknik direktör ayrılıyor, yenisi kim olacak değişik söylentiler var, yine kaos olacak büyük ihtimalle ama kağıt aldı başını giti..ytd değildir...
    Ali Koç un son senesi,,parayı kısmayacak,iyi transferler yapacak diyorlar.Ayrıca bedelli kokusu da olabilir.sermaye düşük kaldı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Ali Koç un son senesi,,parayı kısmayacak,iyi transferler yapacak diyorlar.Ayrıca bedelli kokusu da olabilir.sermaye düşük kaldı.
    Ali koç kendi cebinden para veremez financial fair play çerçevesinde bu bir kuraldır. Kafasına göre transferi nasıl yapacak ? eskiden yapılıyordu bu işler. Bedelli olması özellikle borcu çok yüksek bir şirket için cazip değildir. Yükseliş tamamen spekülatif. Zaten tüm spor hisseleri borca batık ve hareketleri spekülasyondan ibaret. Bence tam bir kumar masası.. yatırım tavsiyesi değildir. kendi görüşümdür...

43 den 72 ye %68 yaptı,,başladı düşmeye,,bakalım nerde duracak.
    Gs de 7.17 den çıkışı başlattı.Öyle zannediyorum ki,Fenere prim yaptıran fonlar,yeterli kazancı görüp,ucuz kalan Gs ye geçmişlerdir.
    Gs nin %68 yapması için 12 olması lazım.Birebir ayni olacak diye birşey yok tabii.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. fener taban oldu, marka değeri mi düştü acaba yahu bunlar kumar kağıtları diyorum dinletemiyorum.. cimbom bugün tavan olur yarın taban. marka değeri falan inanmayın böyle hikayelere.. her sene bir takım şampiyon olur tavan tavan gider sonra şampiyonluk kesinleşir taban taban gider. bu hep aynı hikaye..tek yapmanız gereken kadroları iyi incelemek, transferlere bakmak, takımın başındaki başkana vs. bakmak. teknik direktör kim olacak buna bakmak.. ve birde şansınız varsa ve takım şampiyon olursa değmeyin keyfinize hepsi bu işte.. bırakın bu marka değerini falan hikaye bunlar.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. bye bye ....

Başkan, hoca konusunda hala düşün bakalım,sonu nereye varacak.Liglerın açılmasına çok zaman kalmadı.

6. Türk gelecek dedi ya, ne bekliyorsunuz.. sanki morinyo gelecek.. dandik dundik bir adamı getirip oturtacaklar.. en azından fazla para çıkmamış olur kasadan.. bizim eski cabbar fenerliler koşa koşa gelip bedavaya yaparlar bu işi...

Türk teknik direktörü ihalesi mi açtı nedir.? Kim ucuz teklif verirse onu seçecek başkan herhalde.Kıran kırana rekabet budur işte.

Bu arada 38 yaşında Gökhan Gönül futbolu bırakırken,ayni yaşta Dzeko ile anlaşma sağlanmış 2 yıllığına 4.200.000 yuro,
    Yeni gelecek Hoca,ben bu transferleri istemedim ki dese ne olacak.
    Başkanın hareketleri tam bir komedi ya.

Sayfa 601/704 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •