Sayfa 604/1032 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. 666 seninki investingde

2.  Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    Bu papaz serbest birakilir haftaya,ardindanda 10 gun sonra Atilla serbest birakilir.abd ile iliskilerde yeni sayfa aciyoruz muhabbeti baslar sonrasinda da ofac icin ilimli bir beklenti olusturulur 10 liralari goruruz bu ay sonu demedi demeyin[emoji6]
    Ağzın bal yesin de, aynı umutları aylardır ısıtıp ısıtıp yiyoruz usandık iyice.

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    defter değeri 22 TL olan bir hisse, aylardır baskıyla fiyatı 6 TL ve OFAC sonrası ne olur sizce? Ben ikinci bir KLNMA olur diyorum ama hedefimi söylemiyorum dalga geçmeyin diye.
    Uçuk beklentilere girmemek lazım, hisse hop diye birkaç katına çıkmaz yani. Diğer bankalara göre ucuz, en fazla bu ucuzluk kapanır ve değerine gelir, biraz hızlı giderse azıcık pahalı hale gelir o kadar. Böyle büyük bir banka bankacılık sektöründen/diğer bankalardan çok kopamaz, fiyatının katlanması ancak tüm bankalar da yukarı kopup giderse olur, ama o da endeksin basıp 120k üstüne yeni rekorlara gitmesi demek, o da mevcut ekonomik durumda olacak iş değil.
    Olası yukarı trendde hissenin PD/DD ve F/K değerlerini başta vakıfbank olmak üzere YKB, İŞC, GARAN ve AKBNK ile karşılaştırarak takip etmek lazım.

4. Haftaya cuma dava kaçta başlıyor bilen var mı? Acaba karar piyasa kapanmadan önce mi açıklanır, sonra mı?

Bütün basın da takip edecektir, bizim hisse başta olmak üzere borsa ve asıl olarak kurlar şiddetli tepki verecektir sonuca.
    Eğer dava öğleden önceyse güniçi biter ve sonucun etkisini görürüz, öğleden sonraysa akşama uzayabilir ve piyasa tepkisi pazartesiye kalabilir.
    Ben daha önce yorumumu paylaşmıştım bu konuda, papaz serbest kalacak diye düşünüyorum, ona göre pozisyonumu alıyorum, halkbank hisselerimi artırıyorum, bu riske gireceğim, hissedeki zararımı çıkartabilmek için bunu yapmam lazım. Yanılırsam da soğuk su içerim zaten zarardayım biraz daha büyür.
    Atilla Yeşilada'nın dolar tahminini de buraya alayım: papaz çıkarsa 5.5, çıkmazsa 7 lira diyor.
    Bu arada dava kararına ilk anda gelecek tepki aşırı olabilir, ardından hemen bir geri toplama olabilir, her iki yön için de geçerli, şiddetli hareketlerde böyle salınımlar çok oluyor, kısa vade düşünüp ekran başında olacaklar bunu yakalayıp kar edebilir, kendine güvenmeyen ise denememelidir, terste kalmak da çok kolaydır bu ortamda.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    666 seninki investingde
    Hastalikli insanlar vaktimizi yiyor, sinirimizi bozuyor.

Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] kesinlikle kardesim
    Daha guzel resmedilemezdi benim durumum
    SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Cok yaptim ALL-IN Serkan. Her seferinde yamulttular. Umarim seniki istedigin gibi olur.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hastalikli insanlar vaktimizi yiyor, sinirimizi bozuyor.
    Yanlız birileri ne küfürler yazıyo elemana aklın durur

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Haftaya cuma dava kaçta başlıyor bilen var mı? Acaba karar piyasa kapanmadan önce mi açıklanır, sonra mı?

Bütün basın da takip edecektir, bizim hisse başta olmak üzere borsa ve asıl olarak kurlar şiddetli tepki verecektir sonuca.
    Eğer dava öğleden önceyse güniçi biter ve sonucun etkisini görürüz, öğleden sonraysa akşama uzayabilir ve piyasa tepkisi pazartesiye kalabilir.
    Ben daha önce yorumumu paylaşmıştım bu konuda, papaz serbest kalacak diye düşünüyorum, ona göre pozisyonumu alıyorum, halkbank hisselerimi artırıyorum, bu riske gireceğim, hissedeki zararımı çıkartabilmek için bunu yapmam lazım. Yanılırsam da soğuk su içerim zaten zarardayım biraz daha büyür.
    Atilla Yeşilada'nın dolar tahminini de buraya alayım: papaz çıkarsa 5.5, çıkmazsa 7 lira diyor.
    Bu arada dava kararına ilk anda gelecek tepki aşırı olabilir, ardından hemen bir geri toplama olabilir, her iki yön için de geçerli, şiddetli hareketlerde böyle salınımlar çok oluyor, kısa vade düşünüp ekran başında olacaklar bunu yakalayıp kar edebilir, kendine güvenmeyen ise denememelidir, terste kalmak da çok kolaydır bu ortamda.
    Ben islem yapmiyorum sonuclanana kadar. Maliyetime cok az etkisi oluyor zaten artik. Cuma'dan once hisse bize gosterir zaten ne karar cikacagini. Saatini hatirlamiyorum maalesef. O gun duyariz. Senin de istedigin gibi olur umarim pilavli.

Sayfa 604/1032 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •