Sayfa 605/1001 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    Gerçeği söylemek gerekirse "altın gidebilir" ben açıkcası fazla kazanmak istemedğim için gerek duymuyorum. fakat paradan para kazanmak isteyen alabilir, düşme riski az, yükselme riski bana görede fazla. ne zaman yükselir onu tam olarak kestiremiyorum.

Zamanlama önemli. Seçimden önceki hafta Eurobindu kökleyin dedim, bu crashci Pensilvanya Ananascisi yine çekin doları nakit yastık altı yapın dedi. Ben yapmadim ama KKM yapana da Hisse Senedi alana da almayın dedi. Çoğu insan onlarda da saglam para kazandi. Yatırım işinden anlamiyor. Sürekli slogan slogan. Crash Crash Crash. Başka bir slogan yok. Dünya battı bitti. Sinirsiz basılan Dolar kagit pacavrasi değerli olacak.

TL ile mukayese etmeyin doları. 10 20 30 sene önceki hisseyi evi dükkanı altını arsayı alabiliyor musun aynı dolarla?

2. Aşil abi nerede yaw bak kadın şimdi de o kadar zengin değilim muhabetine başlamış

TR de ne zenginler var dio e sen soktun gözüne milletin Egeduk ustadım 1800 tl den yağ alıyo sokuyo mu milletin gözüne.

https://www.instagram.com/reel/CyaX7...c4MmM1YmI2Ng==

3. İngiltere’de yıllık enflasyon değişmemiş

%6.1

2020-2021-2022-2023 Olarak bakarsak,

en bazdan kağıt üstündeki değeri alsak

%8+%7+%6+%6

= %27

1 penny’i hesap eden ingilizler için

Tasarruflarının %27 buharlaşması YIKIM DEMEK

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    ALTIN a dikkat et Pensilvanya Ananascisi. Çok dikkat. Düşmüyor. 1810$ dan alın dedim. Sen almayın dedin. Görüyoruz kimin yatırım işinden anladığını. Sen anca crash yaz. Dolarını kaça katladın? Asıl onda bahset. Dolar dandik bir paçavra paradır ve sınırsız basılır. TL nin daha iyisidir, yani kötünün iyisidir, ancak dolar iyi bir yatırım aracı değildir.
    A haber sipikeri tüm kötü sözler aynen sana iadedir.!!!

Bak burası dolar başlığı.!!!
    Git başka başlıkta havla.!!!
    İnsanlıktan nasibini almamış.!!
    Mahluk.!!!
    Ateist kişiden fetocu olmaz.!!!
    Dallama.!!!
    Ümmetçi.!!!
    Yatırım maraton işidir.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Kıdem tazminatı 2024 yılının sonunda kaldırılacak.

https://x.com/TurhanBozkurTV/status/...957080104?s=20

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aşil abi nerede yaw bak kadın şimdi de o kadar zengin değilim muhabetine başlamış

TR de ne zenginler var dio e sen soktun gözüne milletin Egeduk ustadım 1800 tl den yağ alıyo sokuyo mu milletin gözüne.

https://www.instagram.com/reel/CyaX7...c4MmM1YmI2Ng==
    Kadın bazen günde 750 bin harcıyorum, bazen bir ay hiç harcamıyorum dedi

Özgür Demirtaş çıktı kadının tüm video bandını izlemeden

Hergün 750 bin harcıyorsa şu kadar vergi vermesi lazım, araştırılsın dedi

Olay patladı gitti

Kadın zaten hergün o kadar harcıyorum demedi !

7. Elon Musk, X (Twitter) için temsilci tayin etmezse yarından itibaren X'in Türkiye'de bant genişliği %50 daraltılacak. X fiilen kullanılamaz hâle gelir...

�� Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 19 Temmuz'dan bu yana X'e reklam yasağı müeyyidesi uyguluyor.

�� Musk böyle devam ederse, yolun sonunda tamamen erişime kapatma ihtimali de var.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem zengin, "Bugün gün içinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 günlük yas ilan edilecek" açıklamasında bulundu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 605/1001 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •