Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    AK Parti Grup Başkanvekili Özlem zengin, "Bugün gün içinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 günlük yas ilan edilecek" açıklamasında bulundu
    3 günlük yas ilan edilecekse tamam bende niye tepki vermiyoruz diyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    AK Parti Grup Başkanvekili Özlem zengin, "Bugün gün içinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 günlük yas ilan edilecek" açıklamasında bulundu

İstanbul Sözleşmesi lehine konuştuğu için hedef alınan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “LGBT’ye destek vermekle” eleştirildiğini belirterek, “Bütün kabahatim doğruları söylemek. Olmayan bir konu üzerinden bir toplum nasıl böyle bölünür? Tek bir konu üzerinden siyaset yapılır. Doğru şekilde tartışmıyoruz. Benim oğlum var. Bu kuyunun içine düşmek istemiyorum.” dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...iyorum-2078234

3. birileri borsa da benim karımı realize etmiş pirtfiiiiiyim iridi

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    birileri borsa da benim karımı realize etmiş pirtfiiiiiyim iridi
    Yeter kapatın bugünlük

Yası Bas anladı pala köklüyor a.q....

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Zamanlama önemli. Seçimden önceki hafta Eurobindu kökleyin dedim, bu crashci Pensilvanya Ananascisi yine çekin doları nakit yastık altı yapın dedi. Ben yapmadim ama KKM yapana da Hisse Senedi alana da almayın dedi. Çoğu insan onlarda da saglam para kazandi. Yatırım işinden anlamiyor. Sürekli slogan slogan. Crash Crash Crash. Başka bir slogan yok. Dünya battı bitti. Sinirsiz basılan Dolar kagit pacavrasi değerli olacak.

TL ile mukayese etmeyin doları. 10 20 30 sene önceki hisseyi evi dükkanı altını arsayı alabiliyor musun aynı dolarla?
    Aslında bu kadar birbirinize saldırmasanız anlaşabilirsiniz bile, sonuçta bosporosta geçmişte "dolar alın" demişti. onun bonozede olduğunu biliyorum (bende öyleyim) gerçekten iktidara inanılmaz derece de güvenimiz sarsıldı .. düşünebiliyormusunuz adamlar "mevduat bankasını tamamen kapattı 1tl ödemiyorum dedi" yani böyle bir olay dünyanın hiç biryerinde yok!

bosporosun "doları alın yastık altı yapın" demesinin temelinde ben bunun oduğunu düşünüyorum. yani iktidara zerre kadar güven yok! ee tabi yastık altı yapınca faiz kaybı olur vs.. ama "dolar alın" demesi gerçekten doğru tespitti ki bende 1.8tl den tüm paramı dolara gömdüm. sizin söyledğiniz belki bu konjonktürde dolarda kalmaktan çok daha iyi olabilir.

finalde ikinizde kötü niyetli değilsiniz aslında, geçmişte burada bosporos -ben vs "dolar alın" derken jondowes in bile sesi çıkmamıştı .. rxpu vs.. ama biz söyledik.. ama en kötü 4-5tl seviyesinden herkes geçmiştir diye düşünüyorum.. insanlar faizden uzun yıllar ciddi kazançlar elde etti ve faizden kopmak istemediler tam hatırlamıyorum birisi "bahriydi" sanıyorum.

Biz din kardeşlerimizi nasıl besleyip semirtiriz, bol bol nasıl ürerler diye düşünürken ve hatta 3 günlük yas ilan ederken, bu herif hem soydaşı hem de din kardeşlerini Allahın belası Necef çölüne sürmeyi elin gavurlarına teklif ediyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yas bahanesiyle 100. Yıl kutlamalarının 4 günlük kısmı iptal oldu
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz