Ölçüler hemen her gün tepe taklak ülkemizde. Hele de vatanseverliğin ölçüsü de bunların elinde... Ölçü de hemen her gün değişmekte.
Ölçüler hemen her gün tepe taklak ülkemizde. Hele de vatanseverliğin ölçüsü de bunların elinde... Ölçü de hemen her gün değişmekte.
geçmişten kalan TL shortlarımı kapadım
dolarTL de 4.16 short açtim
beklentim mayis 20 leri gibi 3,98 ...
daha önce bahsettiğim senaryoya uygun hareket ediyorum.
Doğrudur..econ101..
Her detayı yazmaya gerek yok sanıyorum..
Birde dünkü bir yazıdan alıntıladığım kısma bakın;
Ha bu arada faiz faiz diye inleyenlerin kime ne faizi verdiği ortaya çıksın böylelikle!!Finally, there's a jarring inconsistency in the view on emerging markets. Despite hedge fund managers predicting higher yields and lower global growth, and being generally negative on credit and equities -- which are all normally bad for EM -- no-one seemed particularly concerned on developing markets themselves.
A number of people highlighted Turkey as providing an opportunity ahead of its summer election. In that market at least, it seems the lure of yields at 13 percent is hard for London's investors to ignore.
Bende bu stratejiyi uyguladım...
pozisyonum 46 dolar.. ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
neyse herşey yeşil oldu altın dolar euro borsa faiz böyle daha güzel duruyor
bir halt olacağı yok.
malum kişi zamanın birinde birisine çok sinirlendiği için "öyle bırakmam onu" demişti..
dolar mevzusu da belki böyle olacak.. burada bırakmaz ve daha yukarılara çekebilirler.. bir ihtimal..
2016 sonunda 2-3 ayda 3 ten 3.90 a gelmesini hatırlarsak 5 seviyesine ulaşması mümkün olabilir mi? şok artışa hazırlıklı olunması ve özellikle dolarda kısa pozisyon taşıyanların dikkatli olması gerekir. gerek siyasi gerekse ekonomik olarak riskli sulardayız.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri