Sayfa 609/1000 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Aynı ben [emoji1787][emoji1787]
    Demek tek başıma değilim bu yolda

2.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    ABD�den icazet alınmadan bir harekat yapılabileceğini düşünüyorsanız aldanıyorsunuz.
    Bu gözler bir telefonla serbest bırakılan ne rahipler, hangarlarda çürüyecek ne hava sistemleri gördü. 3 ay önce dillendirilen ambargo konusuna ne oldu? Unutulup gitti, nedeni belli.
    Fırat�ın doğusu sorunsalında Türkiye izlediği yol ile pazarlık şansını arttırmak istiyor ki doğru bir tutum ve uluslararası ilişkilerde bu yöntem her zaman izlenir. Bu pazarlık da bir noktada nihayete erecek ve günün sonunda kazanan yine kasa olacak!
    Benim yazmak istediklerimi dile getirmişsiniz.Suriyede bulunan her ülkenin çıkar üzerine bir planı var.Bizimde planımız 30 km güvenli bölgede kurulacak yeni yerleşim yerleri maliyeti 40 milyar euro.Birleşmiş milletlerde sunumu yapıldı ama hiç bir ülkeden destek görmedi.Görüşmeler ve pazarlıklar devam edecek bir şekilde orta yolu bulacaklar.Bu gün göstermelik türk ve abd askeri devriye atmaya devam ediyorsa masada görüşmeler devam edecektir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Daha da kötüsü vadeli mevduata devam etmiyeyim de.Olurmu olur.

Bu arada hisseyle ilgileniyorsunuz
    Bloombergte Türk traktörü fırsat hissesi olarak tanıttılar.Bir bakın isterseniz.
    Bende 8 tane fon var.ama ennkrallari osl tot okt gpg yani mevduata gore ..mevduat 15 16 larda .buna gore kral yani.bi kere su var ıkınsakta sıkınsakta piyasa tuik enflasyona gore hareket ediyor.vadeniz 10 gun sonra dolacaksa alternarif vov actirin 16 oran var 90 gun kafaniz rahat .yahut yari vov yada aktif yarida ost ve kisa vadeli borclanma araclari fonlari .siz degiskende yada hisse yogunda yapamazsiniz.korkunc derecede pipiriklisiniz ki hakkiniz var para bu cakil tasi degil zor birikiyor .

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bende 8 tane fon var.ama ennkrallari osl tot okt gpg yani mevduata gore ..mevduat 15 16 larda .buna gore kral yani.bi kere su var ıkınsakta sıkınsakta piyasa tuik enflasyona gore hareket ediyor.vadeniz 10 gun sonra dolacaksa alternarif vov actirin 16 oran var 90 gun kafaniz rahat .yahut yari vov yada aktif yarida ost ve kisa vadeli borclanma araclari fonlari .siz degiskende yada hisse yogunda yapamazsiniz.korkunc derecede pipiriklisiniz ki hakkiniz var para bu cakil tasi degil zor birikiyor .
    Burgan 16.10
    Aktif 16.41mk
    en tepe nokta bunlar.
    Bakalım ne olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Haftalik 0.53 dedigi 38 m.k ya karsilik geliyor.daha ne olsun bence iyi .yalniz okt ve osl iyi gidiyor 25 26 larda son gunlerde .bugun ne yaparlar bilmem.bence sikinti su aradaki bir fon negatif yazinca moral bozuluyor ..misal dun benim 6 fon ortalamasi m.k 25 ti tcd eksi yazinca 19 a dustu.ben fonun getirisine bakmam heybede ne var ona bakarim toplam para ertesi gun ne kadar getirmis tum fonlardan misal 500 tl faiz almisim gunluk .. anaparam ne 700 bin hee derim ki ben bugun m.k 18.50 almisim.(sagolun yujinin verdigi formulle .)
    Ben kötü demiyorum performans düşüyor diyorum. Haftalık 0.53 diyor ama haftaya negatif başladığımızı söylemiyor Sn.r.lucas. Aylıkta da getiri %2'ye düşecek gözüküyor böyle devam ederse. Şu an ki ortamda mevduatla karşılaştırdığımız da çok iyi

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burgan 16.10
    Aktif 16.41mk
    en tepe nokta bunlar.
    Bakalım ne olacak.
    TCD'nin günlük hareketleri bile aylık mevduat faizlerini geçebiliyor

7. Mavi fon 3 günlük 79,55

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TCD'nin günlük hareketleri bile aylık mevduat faizlerini geçebiliyor
    Aynen öyle.
    Aslında TCD'ye iyi bir noktadan girip mesafe aldıktan sonra düşüşlerde olsa beklemek en iyisi.

Sayfa 609/1000 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •