Sayfa 609/907 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Ben kamu görevlisiyim.Şirketim yok. Sadece borsada yatırımım var.Söylediklerinizi aynen iade ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Bize Ulaşın - İletişim - Sermaye Piyasası Kuruluhttps://www.spk.gov.tr › Home › Iletisim
    ... +90 (312) 292 90 00. Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:156 06530 Çankaya / ANKARA. KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr ...
    KEP Adresi: spk@hs01.kep.tr
    Adres: Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar ...
    Telefon: +90 (312) 292 90 90
    Faks: +90 (312) 292 90 00
    Hukuki haklarımızı her platformda dile getirelim.
    Demokratik ve hukuki haklarımızı kullanalım.

3.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Ah be güzel kardeşim hala uyanmıyacakmısınız yani kimi kime şikayet ediyorsunuz ona göz yuman tüm şaibeli,usulsüz hırsızlıklarını işlerini görmezlikten gelip özellikle başını okşayıp,sırtını sıvazlayarak meşrulaştıran karşılıklı çıkarlar söz konusu olduğu için al gülüm ver gülüm yapıp yatırımcıyı ,vatandaşı beraberce şey eden,üzen,büzen,mağdur eden onlar değilmidir..Sıkışınca aldatıldım,kandırıldım deyip işin içinden sıyrılan yine onlar yani şimdilerde beraber çalıp beraberce kardeş kardeş dolandırıp kasalarını ceplerini DOLAR's and EURO's lar la dolduran onlar değilmi sana bana da döviz almayın türk lirasının değerini düşürmeyelim diyor hani değerden bahsediyorsalar TL'nin değerimi kaldı piyasalarda altı sıfır attın vaziyeti idare ettin peki bu saatten sonra sıfırda kalmadı ne atacaksınız merak ediyorum..Mücahit ören yeryüzünün en büyük kul hakkı yiyen soyguncu haramisidir ve destek verip koruyup kollayanlar onun kadar suçlu ve vebal altındadır..ALLAH C.C.Huuuu hepsini ıslah eylesin ve bizleri kurtarsın..Amin.
    anlamazmıyım kardeşim latife yapıyorum..o yol vermese bunlar bu aymazlığı yapabilir ama elden bişey gelmiyor ilahi adalet işini bilir..başka ne diyeyeim bişey desem evden alırlar bizide hemen gülelim bari..

4.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Bize Ulaşın - İletişim - Sermaye Piyasası Kuruluhttps://www.spk.gov.tr › Home › Iletisim
    ... +90 (312) 292 90 00. Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:156 06530 Çankaya / ANKARA. KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr ...
    KEP Adresi: spk@hs01.kep.tr
    Adres: Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar ...
    Telefon: +90 (312) 292 90 90
    Faks: +90 (312) 292 90 00
    Hukuki haklarımızı her platformda dile getirelim.
    Demokratik ve hukuki haklarımızı şikayetlerimizi yetkili mercilere ulaştıralım.Klavye ile bu iş olmuyor.

5. Muhteberu can,anlıyorum seni çok haklısın aynen öyle..
    Mercury.59,ben hak ediyorsam iade et ama hak ettiğimi sanmıyorum..Benim sana ,şahsına karşı özel bir kinim nefretim yada düşmanlığım yok ne sen beni nede ben seni tanırım kaldıki madem kamu görevlisisin neden zalimin zulmün yanında oluyorsunda mazlumun ve haklının değil..Biz burada ihlas holding ve iştirakleri üzerinden tartışıyoruz ben şirketlerin patronları mücahit Ören tarafından kötü yönetildiğini şirketlerinin içlerini alaverelerle,dalaverelerle boşaltığını şaibeli ve kanunsuz nahoş senaryolarla sürekli şirketlerinin zarar ediyormuş gibi gösterdiğini dolaysıylada biz küçük yatırımcılara maddi ve manevi anlamda mağduriyetler zararlar yaşatıp sağlığımızıda bozduğunu haykırıyorum sen ise ısrarla tamamen aksinin zıttını üstüne basa basa gözümüze sokmaya ve bizleri inandırmaya kandırmaya yanıltmaya çalışıyorsun aramızdaki tartışma ve çatışma bahsettiğim nedenlere bağlıdır ki zaman zamanda bu konuda kırıcıda olmuşuzdur malesef ama hepsi dediğim gibi ihlas şirketleriyle kötü niyetli patronları ile alakalı tartışmalardır sen savunuyorsun ben eleştiriyor yeriyorum haklı olarak hepsi bu ve burada kalıyor..Mesela;ihgyo 1.46 tl ihyay,1.32 tl maliyet iki şirkette bedelli yaptı kasalarını doldurdu ama bu günkü fiyatlara bak sanırsınki iki sandalye bir masa şirketleri fiyatlar yerlerde sürünüyor problemli kervan e Briko bile onlardan daha iyi fiyatlardarda..Biraz insaf diyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Demokratik ve hukuki haklarımızı şikayetlerimizi yetkili mercilere ulaştıralım.Klavye ile bu iş olmuyor.
    SPK -Uzman piyasada gözetim ve denetim dairesinde ilk görüşmem yapılmiştır.

Tüm küçük yatırımcı arkadaşlara saygılarımla...

7.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku

Sn Cumhurbaşkanımıza, Sn Meclis Başkanımıza, Sn Ekonomi Bakanımıza bu konu taşınacak/götürülecektir. Bu işin sonuna kadar

takipçisiyim.

Lütfen yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.

Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Sn Cumhurbaşkanımıza, Sn Meclis Başkanımıza, Sn Ekonomi Bakanımıza bu konu taşınacak/götürülecektir. Bu işin sonuna kadar

takipçisiyim.

Lütfen yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.
    Teşekkürler kardeşim. Tüm mağdurlar, yetkililer nezdinde girişimde bulunmalı ve kamuoyu yaratılmalıdır. İş çığrından çıktı. Bu normal bir piyasa oyunu değil, ittifak halinde küçük yatırımcıyı yok etme planıdır...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 609/907 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •