Ben kamu görevlisiyim.Şirketim yok. Sadece borsada yatırımım var.Söylediklerinizi aynen iade ediyorum.
Ben kamu görevlisiyim.Şirketim yok. Sadece borsada yatırımım var.Söylediklerinizi aynen iade ediyorum.
Muhteberu can,anlıyorum seni çok haklısın aynen öyle..
Mercury.59,ben hak ediyorsam iade et ama hak ettiğimi sanmıyorum..Benim sana ,şahsına karşı özel bir kinim nefretim yada düşmanlığım yok ne sen beni nede ben seni tanırım kaldıki madem kamu görevlisisin neden zalimin zulmün yanında oluyorsunda mazlumun ve haklının değil..Biz burada ihlas holding ve iştirakleri üzerinden tartışıyoruz ben şirketlerin patronları mücahit Ören tarafından kötü yönetildiğini şirketlerinin içlerini alaverelerle,dalaverelerle boşaltığını şaibeli ve kanunsuz nahoş senaryolarla sürekli şirketlerinin zarar ediyormuş gibi gösterdiğini dolaysıylada biz küçük yatırımcılara maddi ve manevi anlamda mağduriyetler zararlar yaşatıp sağlığımızıda bozduğunu haykırıyorum sen ise ısrarla tamamen aksinin zıttını üstüne basa basa gözümüze sokmaya ve bizleri inandırmaya kandırmaya yanıltmaya çalışıyorsun aramızdaki tartışma ve çatışma bahsettiğim nedenlere bağlıdır ki zaman zamanda bu konuda kırıcıda olmuşuzdur malesef ama hepsi dediğim gibi ihlas şirketleriyle kötü niyetli patronları ile alakalı tartışmalardır sen savunuyorsun ben eleştiriyor yeriyorum haklı olarak hepsi bu ve burada kalıyor..Mesela;ihgyo 1.46 tl ihyay,1.32 tl maliyet iki şirkette bedelli yaptı kasalarını doldurdu ama bu günkü fiyatlara bak sanırsınki iki sandalye bir masa şirketleri fiyatlar yerlerde sürünüyor problemli kervan e Briko bile onlardan daha iyi fiyatlardarda..Biraz insaf diyorum..
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri