Sayfa 61/467 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 3733 madde; 481 - 488 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Murat bey biz malesef olaylari sizin gibi yorumlaya bilecek hukuki ve mali donanıma sahip değiliz biz bu süreçte ancak yönlendirilme ile destek verebiliriz. Aynen dediğiniz gibi grafiklerine bakıp atladım okadar çıkmak istedim ama zarar çok olduğu için hırs yaptım bugün lere kadar bekledik sonu bu oldu malesef....

2. Kendi kendime dedim kos koca dev genpower jeneratör firması iflas edermi yatırımcisini mağdur edermi hiç dedim. Ama yanılmışım.. Murat bey size göre iflas görünüyor mu?

Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Kendi kendime dedim kos koca dev genpower jeneratör firması iflas edermi yatırımcisini mağdur edermi hiç dedim. Ama yanılmışım.. Murat bey size göre iflas görünüyor mu?
    Diyelim ki sizin bu sorunuza olumlu yada olumsuz cevap verdim sonrası ! Ben Mahkeme Başkanı değilim kararı yargı verecek Az çok bu sorunun cevabını biliyorum ama süreç devam ediyor devam eden bir sürece müdahele etmiş olmaz mıyım .. Yatırımcı açısından, Allahtan tahta kapalıda rahat rahat yazıyoruz. Zamanı geldiğinde TC İlgili Mahkemeleri bu soruya yakında cevap verecek .. ytd
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 11-05-2017 saat: 14:17. Sebep: imla
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

4. Çok kafama takıyorum bu mevzuyu sonuç ta birikimim heba olma durumu söz konusu o bakımdan vereceğiniz müspet cevap ye rahatlatacak yada alışmaya yardımcı olacakti. Neyse yinede teşekkür ederim beni muhatap alıpta sorularıma cevap vermiyorsunuz emeğinize sağlık....

Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Çok kafama takıyorum bu mevzuyu sonuç ta birikimim heba olma durumu söz konusu o bakımdan vereceğiniz müspet cevap ye rahatlatacak yada alışmaya yardımcı olacakti. Neyse yinede teşekkür ederim beni muhatap alıpta sorularıma cevap vermiyorsunuz emeğinize sağlık....
    Bunlar doğal şeyler, Siz kendi adınıza ben yatırımcıyım dediğinizde HALKA AÇIK olan hisseleri edindiğinizde riskler mevcut.. Devletiniz Risk grupları belirlemiş ABCD gibi bu gruplar şirketlerin mali yapılarını gösteren Trafik Lambalarıdır. Aslında Devlet SPK yatırımcıyı uyarıyor aslında, bende dahil olmak üzere uyarıldım. Hisseyi alırken D grubu diyor halen almayı kabul edersen tüm riskleri kabul etmiş oluyoruz sayın yatırımcı İnsan oğlunun para kazanma hırsı bazen mutlulukla bazende hüsranla sonuçlanır Bizim şirketimizde D Grubundaydı 2008 yılında dünya genelinde yaşanan ekonomik krizin ardından başta gelişmiş ülkeler olmak üzere birçok ülke ve bölge merkez bankası, krizin çözümü için çareyi büyük miktarda likiditeyi
    piyasaya vermekte bulmuşlardır. Likidite bankalar üzerinden kullandırılmış, bankalar
    trilyonlarca dolar büyüklüğündeki bu kaynağı sermayelerini güçlendirmenin yanında sermaye
    piyasası araçlarına yatırım yapmak için kullanmışlardır. 2011 yılında global ekonomide henüz
    krizin etkileri sürmesine rağmen, başta emtia olmak üzere menkul kıymetleştirilmiş tüm
    sermaye piyasası araçlarında fiyatlar kriz öncesi seviyelere ulaşmış, bir kısmında ise yeni
    tarihi zirveler gerçekleşmiştir. 2012 yılının ilk yarısında ise likidite pompalanarak gözlenen
    suni toparlanma soğumaya başlamış, Yunanistan, İspanya gibi ülke krizlerinin bir türlü
    önlenememesi yüzünden, tekrar tekrar yeni likidite talepleri gündeme gelmiştir. Avrupa’da
    bu taleplere merkez bankaları boyun eğerken, ABD’de tartışmalı durum sürmektedir.
    Finans piyasalarındaki bu aşırı kırılgan ve likidite bağımlısı yapı, menkul kıymet piyasasında
    fiyat istikrarsızlığı yanında aşırı spekülatif ve müdahalelerle şekillenen bir yapı ortaya
    çıkarmıştır. Menkul kıymet piyasalarındaki belirsizlikler sektörün genel olarak karlılığını düşürmüş ve
    yatırımcı ilgisini azaltmıştır. Türkiye’de 2012 de 26 adet menkul kıymet yatırım ortaklığı bulunmaktadır. 26 menkul kıymet yatırım ortaklığı içinde 2011 yılını karla tamamlayanların sayısı sadece 8’dir. Kalan 18 yatırım ortaklığı 2011
    yılında zarar etmiştir. Mustafa Yılmaz Yatırım Ortaklığı A.Ş. de bu şirketlerin içinde yer
    almıştır. Şirket yönetimi, sektörün bu sıkıntılı görünümünden ve gelecek beklentisinin taşıdığı
    belirsizliklerden dolayı faaliyet konusunu değiştirerek enerji, AVM, gayrımenkul ve gıda sektörlerinde faaliyet gösterme kararı almış şirketin adı Şirketimizin Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkışına ilişkin ana sözleşme değişikliklerinin onaylandığı, 19.04.2013 Tarihli genel Kurul toplantı tutanağı ve ana sözleşme değişiklikleri, 29.04.2013 Tarih itibari ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilmiş olup yeni ünvanımız İCG Yatırım Holding A.Ş olmuştur.

Dipnot; Güler Yatırım Holding A.Ş.’nin İCG Yatırım Holding A.Ş. de sahip olduğu 18 Adet A grubu paylar ile,
    2.237.231 Adet B grubu paylar ve Güler Finansal Danışmanlık A.Ş.nin sahip olduğu 4.832.048 adet B
    grubu paylar, Alıcılar Enver Çevik ve Hasan Özsoy'a 29.04.2013 Tarihli hisse devir sözleşmesi ile
    satılmıştır. A grubu payların 3.600.000 TL bedel ile, B grubu payların ise 1.10 TL (adet) fiyattan satışı
    konusunda anlaşmaya varılmıştır.

devamında **** Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Asiye Güler ve Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Faruk Ulusoy 24.05.2013 tarihi itibarı ile Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa etmiş olup, yerlerine Yönetim Kurulu Üyesi olarak TCK 25984674948 nolu Enver Çevik 'in ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak TCK 40109050032 nolu Hasan Tuncay Erol'un seçilmelerine , ayrıca Enver ÇEVİK'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atanmasına toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

devamında **** Enver Çevik 17 TL nominallik A Tipi Hissesini 3.400.000.-TL ile 1.615.384 TL nominallik B Tipi Hisselerini 2.099.999,20 TL karşılığında 02.08.2013 tarihinde Müjdat Uslu'ya devir etmiştir
    Hasan Özsoy 3 TL nominallik A Tipi Hisselerini 600.000 TL karşılığında 02.08.2013 tarihinde Müjdat Uslu'ya devir etmiştir.

devamında **** 2.08.2013 tarihi itibarı yapılacak ilk genel kurulda onaya sunulmak üzere yönetim kurulunda aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır.
    1 ) 25984674948 kimlik no.lu Enver Çevik Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevinden istifa etmiş, yerine 66025106196 kimlik no.lu Müjdat USLU Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı seçilmiştir.
    2 ) 40291568544 kimlik no.lu Hasan Özsoy Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekiliği görevinden istifa etmiş , yerine 65995107158 kimlik no.lu Pınar USLU Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili seçilmiştir.

devamında **** ICG Yatırım Holding Sermaye Avansı Olarak Gen Power Jeneratöre 11.000 milyon transfer etti...

devamında *** Hisse devir sözleşmesi yapılmış olup Müjdat usluya 116...... küsürat hisse devredilmiştir.
    devamında Yönetim Kurulunun 2013 -31 nolu kararı ile şirketin adı GENYH OLDU VE ÇİLEMİZ BAŞLAMIŞ OLDU....

O DÖNEME AİT KAP TA YAYINLANAN BİR ÇOK RAPOR SİLİNDİ... OKUMAYI VE ARAŞTIRMAYI SVMEYEN YATIRIMCIMIZA KISACA SÜRECİ ANLATTIM.. SAYGILAR
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 11-05-2017 saat: 15:26. Sebep: İMLA

ICG YATIRIM HOLDİNG B TİPİ PAYLARINI BİLİYORSUNUZDUR MÜJDAT USLU 1.30 TL FİYATTAN SATIN ALMIŞTI. DEVAMINI KAP TA OKUYA BİLİRSİNİZ..

ytd
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 11-05-2017 saat: 16:58. Sebep: imla

7. ben de bugün fabrikayı aradım. yatırımcı ilişkileri sorumlumuz ile görüştüm. kendisi hukuk departmanının çalışmalara devam ettiğini haftaya perşembe - cuma durumun biraz daha netleşebileceğini söyledi. ben de kendilerine teşekkür ederek haftaya perşembe tekrar arayacağımı söyledim. sizlerle paylaşmak istedim.

yatırım tavsiyesi değildir..

8. Murat bey bir şeyi merak ediyorum borsa tarihinde tahtası kapanıpta borsa kotundan çıkartılıp tekrardan işleme açılan hisse varmı?

Sayfa 61/467 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •