Sayfa 61/587 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 4689 madde; 481 - 488 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın temelci doğru düşünmüşssünüz.en büyük TÜRKİYE DERDİ MAALESEF EKONOMİDEN zerre kadar ANLAMAYAN kişilerin ekonomiye yön veriyor olması.ALLAHTAN umut kesilmez kardeşim.
    eğer satılacaksa yüksek fiyata satmak için yeni bir lisans anlaşması olacak şirket çok daha karlı duruma getirilecek.satılmayacakta devlet işletecekse yine zamlar yapılıp kar arttırılacak çünkü kasaya para lazım.her halikarda gideri var bu şirketin.fiyatıda kasıtlı baskılıyolar.çok fazla tutamazlar artık 10 altında.belki bugün bile salabilirler .ben beklerim .benim için hava hoş.para buldukçada toplarım..onlar kı..larını yırtıp dursunlar...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2. neyse gideyimde biraz çalışayım.daha bu eşşeklerin çok hissesini toplayacam...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

5. Bende anlam veremedim düsmesine..
    Bilanco harika. 1.65 hbk ortada.
    Hissenin 16 lira olması lazim.
    Karinin hepsini dağitsa yüzde 20 temettü ediyor.
    Bunu oyle bırakmazlar.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. Akşama Genel Kurul tarihi ve temettü rakamı açıklasalar keşke, güzel bilançoyla yaptıkları rezilliğe bakın, açığınızda boğulun açıkçılar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Bugün gördüğü en yüksek fiyat olan 9.85'e 10.567 lot satış girdim. Bakayım ağzı sulanacak mı? [emoji23][emoji2960][emoji848][emoji2960][emoji23]

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Hani ardışık rakamlar kullandım ki 10.000'i 1.000 falan görür bu mal diye. [emoji35][emoji34][emoji35]

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : Hayirsizhalim; 16-02-2022 saat: 15:50.

Sayfa 61/587 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •