Sayfa 610/1000 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku

kirilim yon belirleyebilir.. Belirlemeyedebilir apexe kadar yolu var ama er gec bir yone kirilacak
    apexe dediğiniz kamaya benzeyen çizgilerin paraleli mi oluyor ?

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    ECB yetkilisi Nagel, rekor enflasyon sonrası 'güçlü faiz artışı' çağrısında bulundu - bloomberght.com

Euro Bölgesi'nde rekor Ağustos enflasyonu sonrası AMB yetkilisi Nagel'den güçlü faiz artışı sinyali geldi.
    Avrupa Merkez Bankası Yönetim Konseyi Üyesi ve Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel rekor yüksek enflasyon verisi sonrası 'güçlü' faiz artışı çağrısı yaptı.
    bu avrupalı yöneticilerde nato kafa nato mermer.. senin enflasyonun iç talep patlamasından kaynaklanmadı ki, faiz yükseltip talebi bastırmaya çalışasın.. senin enflasyonun elektirk/gaz fiyatları, gıda, kiralar falan yüzünden yükseliyor, senin faizin yükseldi/yükselecek diye doğalgaz yada elektrik fiyatların düşmeyecek ki, neye hizmet edecek senin faiz arttırımın ??

şuna hizmet edecek, euro short gidenler yada italyan tahvili shortlayanlar para yapacak, parasal sıkılaşma uzarsa avrupa piyasası hemen havlu atar, ecb almazsa kim ne yapsın 3-4 trilyon italyan borç senedini, bi de fonlama maliyetine zam gelip duruyor.. avrupa inatla batmaya doğru istekli adımlar atıyor, ruslardan gaz/petrol almıycaz diyorlar, lng arzı yeterli değil, nükleerleri de açmam diyor, yani gaz yok, elektrik yok, hanehalkı bi yana 2 trilyon dolarlık sınai üretim, kaliteli ve pahalı endsütriyel üretim yapan reel sektörünün hali nice olacak, ucuz rus gazı sayesinde feasible olabilen bir model.. ve enerji tedariği riske girdi.. şimdiden o devasa cari fazla eridi, cari açığa dönmeye başladı

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    apexe dediğiniz kamaya benzeyen çizgilerin paraleli mi oluyor ?
    Ucgenin sivri ucu

4. Bu karadelik kamular boncuk mu bulmuş da 20 yılın haftalık barını dikiyorlar ?
    Memento mori

5. Tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalanmış diyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Ucgenin sivri ucu
    Daha sonraki aşamada kırılan yön kadar paraleline gitme ihtimali var san ki

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalanmış diyorlar
    kimse fena şey ediyorlar...
    deliği shortlayıp şey edilmek.. alkış

Memento mori

8. bu yoncanın karın ağrısı ne ola.