Gerçek balı yememiş olanlar.Kavanozdaki balın gerçek olmadıĝınıda bilemezki.
Yüksek hacimli bal özellikle kavanozda almamak en iyisi.
Ne kadar az o kadar gerçek.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
tarım bakanı market bakkal ve benzeri yerlerde satılan bütün ballardan bir tane numune alıp laboratuvarda analize tabi tutması gerekir sahte olanlara büyük cezalar verilmeli tekrarı halinde ticari faaliyeti yasaklanmalı aslında bunu bütün ambalajlı gıda tüketim ürünlerinde yapmalı Türkiyede sorumlu birimlere oturtulanlarda böyle bir irade yok artık vatandaşta yoksulluğun verdiği çaresizlikle bu zehirli ürünleri almak tüketmek zorunda kalıyor ana gıdası ekmek olan toplumlarda sorunları çözmek zor oluyor fırıncılar derneği başkanı öyle söyledi bizde mecburen inanıyoruz
Bunu seyrettikten sonra, bal falan almayı bıraktım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
reha bey bu videoyu izlettiğiniz için teşekkür ederiz herkesin izlemesi gerekir üreten büyük ihtimalle morukların tabiriyle götür abi fakir fukara yesin demiştir pazarlarda yine aynı yumurta satanlar gezen tavuk yumurtasi diye yazı yazıyor soruyorsun bu tavuk neyle besleniyor bilmiyorum diyor birde yüksek fiyatla satıyor fabrika tavuğuyla aynı yemi tüketiyor süt inekleride fabrika üretimi yem tüketiyor yani bu ürünü üreten hayvan yapay yemle besleniyor bu gıdalardan uzak durulmalı
http://www.turktarim.gov.tr/Haber/10...%20al%C4%B1yor.
2.Ülke imişimiz dünya bal üretiminde.
İnanmak zor.
Alan olarak Türkiyeden çok daha büyük ülkeler olduğu halde.
En güzeli meyve reçeli.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Dünya bal üretimi 1.8 milyon ton, yani Dünyada kişi başı ~ 200 gr. bal düşüyor, zengin ülkelerden bize hakiki bal falan kalmaz.
Kovanın başında oturmuyorsam, gerçek balı nahhh... yerim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Rapora göre, İstanbulda yaşamanın maliyeti geçen yılın aynı dönemine kıyasla %60,30 oranında artış gösterdi. İstanbul'da dört kişilik bir ailenin aylık ortalama yaşam maliyeti, Eylül 2024 itibarıyla 71.431 lira olarak belirlendi.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri