Sayfa 613/1000 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dünya Göz tahvili ile birlikte bir iki firma daha vardı fonları zora sokan böyle.

Bu durumda ÖST içeren fonların yatırım yaptığı şirket tahvilleri önem kazanıyor.
    Olmadık tahvili alıp sonrada büyük değer kaybı yaşanabilir.
    Fonun yatırım yaptığı herşeyin önemi var üstadım Aynes, Bimeks ve Akyürek Pazarlama var benim bildiğim.

2. Bmeks olmalı iflas eden tahvil borçlarını odeyememisti. Bistten de çıkarılmışti.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dünya Göz tahvili ile birlikte bir iki firma daha vardı fonları zora sokan böyle.

Bu durumda ÖST içeren fonların yatırım yaptığı şirket tahvilleri önem kazanıyor.
    Olmadık tahvili alıp sonrada büyük değer kaybı yaşanabilir.
    SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TEFAS'ta tarihsel verilerden başlangıç tarihinizi 2017 seçerek günlük fiyatları alacaksınız. Sonrada fiyat değişimlerine bakarak hesaplayabilirsiniz Sn.Shangil
    Sayin admustafa
    Tesekkurler. Evet onu zan ediyordum. Baska yerde o mk lar olmasin dusunurdum oda dediginiz gibi yoktur.
    Siz iyi bilirsiniz o zamanlardada 20 ve ya 30 % mk varmiydi acaba borçlanma fonlarda? Yani şunu demek istiyorum:
    Faizler bu kadar yukselenden once mesela 2014 2015 2016 2017 yillarda acaba fonlarin getirisi nasilmis özellikle borclanmalar

4. Arkadaslar Bir baska sorum var
    Dolariniz olsa simdi ne kadarin portfoyde satip Fona cevirirsiniz? Atiyorum fon riski ve ortalama 19 getiri.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Mavi renkli olanın periyodu 23, turkuaz ise 35.

Ben de yeni yeni öğrenmekteyim sayın dostlarım. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Yüzlerce indikatör arasından, çok değişik periyotlarla denemeler yapmaktayım. Şimdilik en elverişli sinyaller verenler bunlar.

Mesela bu grafik de GARAN. İndikatörler ve periyotlar aynı ve (arada 1-2 kaçak olsa da) güzel sinyaller vermekte. Sanırım geride yazmıştım, bu grafikteki sinyalleri banka yoğun fonlar için kullanmaktayım. Fon grafiklerini aynı zaman aralığındaki matriks grafiği ile birleştirmek için photoshop benzeri programlar deniyorum ama tam öğrenemedim. Becerebilirsem foruma asarım.
    buu.jpg

üstat çizdim söylemiş olduğun ortalamalarla fakat senin grafiğe göre daha geç sinyal üretiyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum?
    Attached Images Attached Images

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Sayin admustafa
    Tesekkurler. Evet onu zan ediyordum. Baska yerde o mk lar olmasin dusunurdum oda dediginiz gibi yoktur.
    Siz iyi bilirsiniz o zamanlardada 20 ve ya 30 % mk varmiydi acaba borçlanma fonlarda? Yani şunu demek istiyorum:
    Faizler bu kadar yukselenden once mesela 2014 2015 2016 2017 yillarda acaba fonlarin getirisi nasilmis özellikle borclanmalar
    Eğer faizler sabit ve yukarı aşağı hareket etmiyorsa o zamanki faizler kadardır getirileri Sn.Shangil.

7. Sn yuji'nin hisse yoğun tablosundaki 03.10.2019'a ait günlük getiri sıralaması ilginç olmuş.
    Sıralama en az zarar edene göre oluşmuş günlük olarak.
    En az zarar eden 1. olmuş.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Arkadaslar Bir baska sorum var
    Dolariniz olsa simdi ne kadarin portfoyde satip Fona cevirirsiniz? Atiyorum fon riski ve ortalama 19 getiri.
    Yuzde 60 ını satar mk 30-40 olan gpg gibi fonlaea yatırırdım, benim dolar gitti zaten mal aldım eger hala uzerime kalsaydi o dolar boyle yapacaktım, ytd.

Sayfa 613/1000 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •