Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Kendinizi kandırmayın... Alalelade bir adam bu yerine gelen...

Siz asıl gidenin neden gittiğini de anlamışsınız...
    Evet Esbank'ta beraber çalışmışlar...

Yaptıklarının iyi ve doğru bir şey olduğunu savunmuyorum, piyasaları sarsıcı hareketlerine bir anlam yüklemeye çalışıyorum..Daha önceki yazılarımda söylemeye çalıştım zaten...
    Yoksa yapılanların yenilir yutulur tarafı yok..Hele ki 200 baz puan faiz artışından iki gün sonra yapılması akıl dışı bir hareket..Ki bu artış kesinlikle habersiz olmamıştır.
    Bu ülkenin en önemli kurumlarının gerek içi gerekse anlamları boşaltıldı...adeta akıntıda sürükleniyoruz...

Her şey daha da kötü olursa hepimiz için felaket olur umarım bir an önce akıllarını başlarına toplarlar...

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Aslında dolar konuşmamak lazım yani benim felsefem şudur bir şeyin üzerine çok gidersen cılkı çıkar derler.Yani medya , gazeteler veya ekonomi kanallarına sansür getirecen dolar üzerine bu kadar çok konuşmayacaklar , proğram yapmayacaklar yani değer vermeyeceğiz gale almayacağız.mesela Bloomberg akşam bülteni işte 8 - 8.20 arası gelip gidiyor vs konuşup duruyorlar.Yani farkında olmadan doların reklamını yapıyoruz.Sürekli insanların aklına bir şeyler getirmeye çalışıyorlar , belkide insanları hipnoz ediyorlar bilinç altı doların artacağını işliyorlar mesela şöyle konuşmalar duyuyoruz en basit bir cümle dolar 2015 4.50 ydi şimdi 8 lere dayandı demekle beynimizi yıkıyorlar.Bakın şunu açıkça söyleyeyim Türkiyenin nüfusu 85 milyon eğer ülkede yaşayan 85 milyon dolar almasa , yastık altı yapmasa inanın dolar yerlerde sürünür.İthalat ihracah sahipleri dolar kullansın ama sade vatandaş yabancı dövize yatırım yapmamalı git altına yatır paranı , bit coine yatır.Bu doların bu seviyelere gelmesinde hepimizin suçu var.
    Doları düşürmek için forumdaki dolarda yükseliş kaçınılmaz topiğinide kapatmak lazım. Ben söylüyorum kokonun yanında ayran içtinizmi kötü çarpar. Demek dolar muhabbeti yüzünden dolar yükseliyor.
    bir halt olacağı yok.

İki büyük seçenek görüyorum... İkisinden birisi olacak bana kalırsa... Erken Seçim or Sermaye Kontrolü... İkincisinin riski 20 yıldır hiç olmadığı kadar arttı...

Bugünde vadeli de sopa erken başlayacak ,
    tekrar yukarı döneriz..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

geçen ben bi fransız bankasının raporunu okudum ,dolar için 2. çeyrek sonu 9.70 diyordu..
    yazan çizen olmuş not düşeyim dedim , borsa bugün de artı açmaya niyetlenir, benim referans goodyear beni yanıltmazsa..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

hadi o rapor doğru çıksın ,yüzde 20 için girilir mı peki..
    bilmiyorum , bana gereksiz geliyor yüzde 20 yi her türlü borsadan alırsın..
    ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vatandaşlara Çağrı
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
    Vatandaşlarımıza evlerinde tuttukları ve milli servetimiz olan altınları ve dövizleri finans kuruluşları vasıtasıyla ekonomimize kazandırmaları çağrımı..

Ne dolar durur, ne MB başkanları?

8.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    ne luzumsuz adamsın adam bile degilsinde ülke yanıyor sen kumpir tarifi veriyorsun
    Ariston üstadım,takma bunları kimler geldi,geçti.Bunlar dava adamı ,senin işin sevgi.Sen kalıcısın,bunlar güni birlik.Biraz sonra banada çemkirir.

Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •