Sayfa 614/1012 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Haziran seçim sonuçlarına baktım. Ekonomik krizin etkisi göz ardı edilirse cumhur ve millet ittifaklarına göre 6-7 il dışında sonuç değişmeyecek. Zira bir çok ilde RTE yüzde 65-70 gibi çok farkla önde...

Bu veri ile 4 yıl seçim olmayacağını da eklersek Mart sonrası zamlar olsa bile baskılanan dolar ve bulanacak dış kaynak ile her şey aynı tas aynı hamam olur mu?
    Secim sonrasi IMF gelir..
    Ya seve seve ya da .ike .ike der...
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu yatırım için geri ödeme süresi (payback period) şeklinde bir hesaplama yaptınız mı
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Egitim icin yapmam oyle hesaplamalar..
    En iyi yatirim iyi egitilmis cocuklardir.
    Syg,
    Tahmin ettiğim için sonuna gülücük koydum. Ne de olsa entelektüel sermaye her türlü teknik bilginin kapısını açar.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    O parayla inek çiftliği kursan paraya para demezsin.hem sütünde n hem etinden kazanirsin [emoji39]
    Çocuklar inek olmadığından ve etinden sütünden yararlanırım gözüyle bakılamayacağından dudu hocamın tavrı doğru,bence de çocukların eğitimine harcanan paranın hesabı yapılmaz.Ama bizdeki saçma sapan eğitim sistemi değil ,adam gibi çocuğu geleceğe hazırlayacak bir eğitimden bahsedilirse tabi ))))))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Çocuklar inek olmadığından ve etinden sütünden yararlanırım gözüyle bakılamayacağından dudu hocamın tavrı doğru,bence de çocukların eğitimine harcanan paranın hesabı yapılmaz.Ama bizdeki saçma sapan eğitim sistemi değil ,adam gibi çocuğu geleceğe hazırlayacak bir eğitimden bahsedilirse tabi ))))))))))
    Katiliyorum. Benimde bir oglum var 2 yasina girecek. Onun icin 15 yillik bir yatirim dusunuyorum. Damlaya damlaya gol olur misali. Cocuk unv cagina geldiginde ekonomik olarak rahat olsun, mumkunse abd de ya da avrupa da iyi bir okulda tahsilini yapsin ve adam olsun.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    O parayla inek çiftliği kursan paraya para demezsin.hem sütünde n hem etinden kazanirsin [emoji39]
    İnekleri ne ile beslemeyi düşünüyorsunuz? Besicilerin yem maliyetlerinden yakınmaları boşuna mı?

Yoğun et ithalatı devam ederken, yerli besiciler istedikleri halde hayvanlarını kestiremezken ve süt alım bedelleri çok düşük iken yanlış yatırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Katiliyorum. Benimde bir oglum var 2 yasina girecek. Onun icin 15 yillik bir yatirim dusunuyorum. Damlaya damlaya gol olur misali. Cocuk unv cagina geldiginde ekonomik olarak rahat olsun, mumkunse abd de ya da avrupa da iyi bir okulda tahsilini yapsin ve adam olsun.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence en guzel yatirim.
    Ben bir cok kisi taniyorum. Ev mi iyi bir egitim mi diye sorup egitimde karar kiliyorlar.
    Egitimine onem verilmemis cocuklarin buyuyunce ailenin basina kabus gibi coktuklerini cok sik goruyorum su sira.
    Syg,

8. @dudu üstadım...şuan 2001 vari krizin tam ortasındayız..bir şekilde halkın anasını aglatıp cıkarız bu krizden..dolar bazında yüzde 50 portyonuz artar 1-2 sene içinde...sonra portfoyun bi kısmını tahvile gecmek mantıklı olabilir...

Sayfa 614/1012 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •