Sayfa 614/1000 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Hazine:
    -Brüt dış borç stoku 31 Aralık itibarıyla 450,0 milyar dolar(Önceki 435,1mlr)
    -Brüt dış borç stoku/GSYH 31 Aralık itibarıyla %62,8 (Önceki %59,1)

Hazine:
    -Net dış borç stoku 31 Aralık itibarıyla 268,9 milyar dolar(Önceki 262,2mlr)
    -Net dış borç stoku/GSYH %37,5 (Önceki %35,6)
    -AB Tanımlı genel yönetim borç stoku 1 trilyon 994,4 milyar TL(Önceki 2,018T)
    -AB Tanımlı genel yönetim borç stoku/GSYH %39,5 (Önceki %42,6)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. düşerken, isc vb alım gelirse inanırım.
    tam flama dikmelik formasyon var.(bankalarda ters flama)
    yüklenirler ise 1 aya kalmaz bambaşka şeyleri konuşuruz diye düşünüyorum
    umarım kanal arsalarına talep vardır, proje de kapış kapış satılıyordur

alım gücü/reel kur <30% un sancısı şiddetli olur..(94/2001 >x2)
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 31-03-2021 saat: 16:37.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bu CDS verileri hangi sitede var?
    günlük cds yayınlanmıyor artık 1 gün öncesini görüyorsun sitelerde blomberg verirse haberimiz oluyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    günlük cds yayınlanmıyor artık 1 gün öncesini görüyorsun sitelerde blomberg verirse haberimiz oluyor
    Sen öyle sanmaya devam et.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Devlet Bahçeli : Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne aykırı eylemlerin odağı haline gelen, Anayasa ve Siyasi Partiler Yasası’nın ilgili maddeleri uyarınca hakkında temelli kapatılma talebi yapılan HDP, bu aşamada usul eksiklikler bahanesiyle zaman kazanmıştır.

Bahçeli : nayasa Mahkemesi’nce görevlendirilen bir röportörün kısa süre içinde ekler hariç 608 sayfadan oluşan ve 687 faili bulunan dava dosyasının ana muhtevasını nasıl ve hangi ahlaki, fikri ve hukuki müktesebatla incelediği muhakkak tartışılarak üzerinde durulması gereken bir muammadır.

Anlaşılan odur ki, Türkiye’nin terör ve bölücülükle mücadelesine Anayasa Mahkemesi duyarsız, ilgisiz ve açık ara mesafelidir.

Bahceli : Bahsi ileri sürülen eksikler veya usulü etkileyen açmazlar şühedaya nasıl anlatılacak, milli beka ve milli güvenlik mülahazalarıyla nasıl bağdaşacaktır?

Anayasa Mahkemesi hukukun üstünlüğünden mi yanadır, yoksa bölücülüğün mü şakşakçısıdır?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sen öyle sanmaya devam et.!!
    varsa yayınlayan ver takip edeyim ne garantide ne investingde günlük yok
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    varsa yayınlayan ver takip edeyim ne garantide ne investingde günlük yok
    Paralı,ücretli terminallerde var.!!

Sayfa 614/1000 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •