Sayfa 614/1001 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by tesus Yazıyı Oku
    Ariston üstadım,takma bunları kimler geldi,geçti.Bunlar dava adamı ,senin işin sevgi.Sen kalıcısın,bunlar güni birlik.Biraz sonra banada çemkirir.
    Sartorius Ariston mu?

2. Tükenmişlik bitmişlik...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vatandaşlara Çağrı
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
    Vatandaşlarımıza evlerinde tuttukları ve milli servetimiz olan altınları ve dövizleri finans kuruluşları vasıtasıyla ekonomimize kazandırmaları çağrımı..

Ne dolar durur, ne MB başkanları?

3. Dolar artsın diye elinden geleni yap sonra gel mendil aç. Ben anlamadım benjaminler verdik geceleri soğuk oluyo onsuz uyuyamıyorum düşerselerde alsak geri

NAKŞİBENDİ tarikatı ,İskenderpaşa cemaatinin sahibi olduğu HAKSAĞ (isme bak)
    şirketinin yön.kurulu başk. SAĞLIK BAKANIMIZ, Fahrettin KOCA
    MENZİL Tarikatı şeyhi, Abdülbaki EROL'un tavsiyesiyle
    RAMAZANda lokantaların kapatılması tavsiyesini (bilim kurulu bşk. abdülbaki olmalı)
    yerine getirmiş... denilmektedir (twit)

İskenderpaşa Cemaati;
    Medipol Ünv.ve Medipol Hastanelerininde sahibidir.. Arka planda sermaye sahibi Abdülbak HZ.de var..
    Hz.Abdülbaki, Maybach kullanmaktadır..(Deveye binene rastlamadım?)
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...or-202836h.htm

MAYBACH mercedes 12.000.000 TL'den max. fiyatla halkımıza arz edilmiştir..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30189806/detay

5.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Sartorius Ariston mu?
    Sanmam tarzları farklı,benim anladığım Ariston zaman,zaman tedavi görüyor.Kaybolup gelmesini ona yordum.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Aldığın telefon,
    bindiğin araba,
    evde yaktığın doğalgaz,
    kullandığın otoyol,
    gittiğin şehir hastaneleri için
    DÖVİZ bulmak gerekli... Yerlerde değilde,bu rakamlarda sürünmesi enteresan!
    İşin kötüsü bu en temel bilgiden yoksun derece bir cehaletin aramızda dolaşıyor olması.

Bunlardan milyonlarcasının.

Ne günah işledik acaba?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

7. Dün Garan nisan vadelide 224000 poz kapanmış.Bankalar da şort yapacaklar ,yapanlar dikkatinize.

8. Bir tane fabrika patronu ile çalıştım. Kendisi fabrikayı kurmamıştı. Ağabeyi gelsin fabrikaya baksın diye işin başına getirmişti.
    İtin kopuğun hırsızın biriydi. Sobalı bir apartman dairesinde 2. el bir renosu olan adam gelir gelmez 2. el bir mercedes aldı. 2-3 yıl sonra da sıfır bir mercedes aldı. İşçilere yenekte tavuk kırıntısı çıkıyordu kendisi 100.000 dolarlık arabaya biniyordu. Bir gün ağabeyi bunu fırçalarken gördüm. Adam hayatında kendisi üreterek, ticaret yaparak kazanmamıştı. Ama kendi lüksü için çok bonkördü. 2. adamın dediği bir yakını vardı o da hırsızın teki idi.

Neyse 3-4 yıl sonra fabrika battı işçiler işlerinden oldu.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 614/1001 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •