Sayfa 616/1008 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sn Emregüneş hocam bizi uçursa uçursa Lagari Hasan Çelebi uçurur : )

https://tr.wikipedia.org/wiki/L%C3%A...an_%C3%87elebi

Saygılar

not:Evde 6.sınıfa giden tarihe meraklı bir oğlum var ondan öğrendim şimdi bende.
    Sizde "uçurur" yazınca denk geldi.

2. SON DAKİKA: Binance, ABD'deki soruşturma kapsamında 4.3 milyar dolar para cezasına çarptırıldı. (WSJ)

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Anladım Yatırım Fonlarının malını sattıklarını da saklamasında 10 milyona yakın malı yok ki, sadece 2.8 milyon lotu var, tamam piyasalar kapandıktan sonra aralarında virman yapıyorlar da sistemleri nasıl izin veriyor bu satışa, anlamış değilim!
    iyi de virman diye bir icat var di mi... aynı gün başka kuruma hisseleri virmanlar oradan satar... hatta virman gelecek der, açığa sat tuşuna basar satar o günkü mevzuata uygunsa...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    sabah kalktın esnedin gerindin midedeki gazı ayakları dikerek boşalttın, çıktıdan virman talimatını aldın doldurdun şakir'e vatsapdan yolladın... öğlene varmayasıya daha diğer kurumda hisseler zaten... bu kadar basit...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Alper boş zaman oldurmelik..
    Not aldım abi. Az önce limitless i izledim tekrardan. Filmin çoğunu unutmuşum

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Not aldım abi. Az önce limitless i izledim tekrardan. Filmin çoğunu unutmuşum
    Espiler cok güzel,yüzsüzlüğün son noktasını işlemiş ler.

Bende öyle bazen tekrardan izliyom
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

ABD Senatosunun Ermenistan yanlısı kararı, Azerbaycan tarafından kınandı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Erdoğan "Gazze'de yaşanan insanlık dramını da konuştuk. İsrail'in saldırıları savaş suçudur. Önceliğimiz Gazze'de kalıcı ateşkesin tesisi ve insani yardımların bölgeye intikalidir" dedi
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunacağı Cezayir'de Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Sayfa 616/1008 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •