Artan

27,72 10 17:16
22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 17:15
44,72 9.99 17:16
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:16
13,18 -9.97 17:16
28,04 -9.43 17:17
29,50 -8.44 17:16
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

13.632.117.479,06 17:16
9.925.979.209,50 17:17
8.050.117.886,70 17:16
7.584.642.412,24 17:17
7.164.961.221,90 17:16
Tüm Hisseler
Sayfa 619/632 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629 ... SonSon
Arama sonucu : 5549 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    https://www.nerdwallet.com/article/i...-dividend-etfs

Below is a list of seven large-cap U.S. dividend ETFs, ordered by annual dividend yield. High dividend ETFs may come with higher risk. Always read the fine print and investigate dividends that seem too good to be true.

Ticker

Company

Dividend Yield

KBWY

Invesco KBW Premium Yield Equity REIT ETF

7.75%

XSHD

Invesco S&P SmallCap High Dividend Low Volatility ETF

7.19%

DIV

Global X SuperDividend U.S. ETF

6.20%

SPYD

SPDR Portfolio S&P 500 High Dividend ETF

4.12%

SDOG

ALPS Sector Dividend Dogs ETF

3.84%

RDIV

Invesco S&P Ultra Dividend Revenue ETF

3.78%

SPDV

AAM S&P 500 High Dividend Value ETF

3.68%

Source: Finviz. Data is current as of Aug. 23, 2024, and is for informational purposes only. Inverse, leveraged, actively managed and hedged ETFs are excluded, as are ETFs with expense ratios over 0.5%.
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

ZEN kart var burada. hesap açarsanız ( online da olur ) size GB ile başlayan iban veriyor. aynı zamanda fiziki kartı alabilirsiniz veya sanal hesap kartını iphone için cüzdana yükleyip heryerde temassız ödeme yapabilirsiniz apple pay ile. ibkr ile para transferi ediyorsunuz ve hesap kartınız ile bu parayı harcıyorsunuz..

3. https://x.com/kobeissiletter/status/...580147360?s=46

BREAKING: The US Department of Justice has sent a subpoena to Nvidia, $NVDA, related to its antitrust investigation.

Today, the stock fell over 9% on no headlines at all.

Did someone know?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba IBKR'de hesap açıp tl transfer yaptım. Temettü ödeyen 1-2 etf'de aldım.
    Ancak ödenen temettüleri midastaki gibi net bir şekilde gösteren bir yer bulamadım. Rapor alınca görüyorum. Orada da %30 stopaj kesiyor gibi gördüm. Oysa midas'ta %20 kesiliyordu.

Bu konuda IBKR kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by duck wing duck Yazıyı Oku
    Ancak ödenen temettüleri midastaki gibi net bir şekilde gösteren bir yer bulamadım. Rapor alınca görüyorum. Orada da %30 stopaj kesiyor gibi gördüm. Oysa midas'ta %20 kesiliyordu.

Konu şikayet varda açıklanmış sanırım

İş Yatırım aracılığıyla Amerikan hisse senetlerine yatırım yapıyorum. Genellikle temettü getirisi olan hisseleri tercih ediyorum. Hesaba yatan temettülerden yüzde 30 stopaj vergisi kesiliyor. Halbuki, ABD ve Türkiye arasında imzalanan 'Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması' gereği bu oranın yüzde 20 olması gerekiyor. Çünkü elde ettiğim temettü geliri Türkiye'de de vergi beyanına tabi. Bu oranın yüzde 20 olabilmesi için 'Form W8-BEN' adlı formun doldurularak 'IRS' (Internal Revenue Service) yani ABD Vergi Dairesine gönderilmesi yeterli oluyor. Bunu yapan aracı kurumlar var ve müşterilerinden yüzde 20 temettü stopajı kesiliyor.

https://www.sikayetvar.com/is-yatiri...vergisi-sorunu

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Konu şikayet varda açıklanmış sanırım

İş Yatırım aracılığıyla Amerikan hisse senetlerine yatırım yapıyorum. Genellikle temettü getirisi olan hisseleri tercih ediyorum. Hesaba yatan temettülerden yüzde 30 stopaj vergisi kesiliyor. Halbuki, ABD ve Türkiye arasında imzalanan 'Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması' gereği bu oranın yüzde 20 olması gerekiyor. Çünkü elde ettiğim temettü geliri Türkiye'de de vergi beyanına tabi. Bu oranın yüzde 20 olabilmesi için 'Form W8-BEN' adlı formun doldurularak 'IRS' (Internal Revenue Service) yani ABD Vergi Dairesine gönderilmesi yeterli oluyor. Bunu yapan aracı kurumlar var ve müşterilerinden yüzde 20 temettü stopajı kesiliyor.

https://www.sikayetvar.com/is-yatiri...vergisi-sorunu

Midas'ta hesap açtıktan sonra yatan temettü ödemelerinde %20 kesildi. W8 formu doldurmadım diye hatırlıyorum. Midas halletmişti. IBKR'de profil bilgilerimde W8 formu doldurulmuş görünüyor ama %30 kesiliyor gibi.

İş yatırımda ETF'ler alınmıyor yada yüksek tutar/ komisyonla alınıyor diye biliyorum. YKB'de ETF'lerde aynı durum vardı. Ondan bu kurumları tercih etmedim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by duck wing duck Yazıyı Oku

2021 yılında temettü ödeyen bir şirket vardı portföyde Iron Mountain(IRM) baktım 2021 raporunda %20 kesilmiş vergi.
    YTD

Alıntı Originally Posted by duck wing duck Yazıyı Oku

%20 kesiliyor.
    sadece hesap açıp bıraktınız mı ? sizden bazı belgeler isteyecekler onları tamamlayın müşteri hizmetleri ile görüşün vergi anlaşması sebebi ile %20 kesiliyor. sadece pasaport ile hesap açmak yeterli değil..

temettüleri zen hesabıma yükledim. zen kartım ile orada harcayıp türkiyeye geldim... tekrar kontrol ettim temettülerden hep %20 kesmişler.

Sayfa 619/632 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •