Sayfa 619/999 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 6 Mart (TCMB) saat 14.00’te yılın ikinci faiz kararını açıklaması bekleniyor.
    Ekonomistler Degişiklik beklemiyor.

Sizce sonuç ne olur.?
    Faiz değiştirmez. Sonuç olarak herkes aynı şeyi beklediği için bir etkisi olmaz piyasaya. Nisan ayından itibaren faizleri indirmeye başlar diye tahmin ediyorum. Hazirana kadar beklemez herhalde.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    faizin değişme ihtimali yok bence. USD/TRY'de gevşecektir muhtemelen 5.20'lere.
    Dusurmesine yonelik bir beklenti var mi ki 5.20 ye dussun

Faizler dusmez ama ek sikilastirma ibaresi kaldirilir, keza gerek yok artik

4. Arkadaşlar kriz felan yok...Olan şeyi söyliyim...Oy almak için esnafa 2 yıl boyunca bedava para dagıttı, şimdi onu alıp tekrar banka ve şirketlere aktarması gerekiyor...Secimden sonra bu cok hızlı şekilde olucak..Ekonomi de V şeklinden zıplıcak...

Halktan (esnaflardan) alıp tekrar şirketlere ve bankalara para aktarılacak... Ceklere hapis cezası var....Nisan ayında elektriğe ona buna yüzde 30-40 zam gelir...Enerji şirketlerine şimdiden girebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kriz felan yok...Olan şeyi söyliyim...Oy almak için esnafa 2 yıl boyunca bedava para dagıttı, şimdi onu alıp tekrar banka ve şirketlere aktarması gerekiyor...Secimden sonra bu cok hızlı şekilde olucak..Ekonomi de V şeklinden zıplıcak...

Halktan (esnaflardan) alıp tekrar şirketlere ve bankalara para aktarılacak... Ceklere hapis cezası var....Nisan ayında elektriğe ona buna yüzde 30-40 zam gelir...Enerji şirketlerine şimdiden girebilirsiniz...
    V olmaz. Once L, sonra U

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    V olmaz. Once L, sonra U
    Halk için L ki 1000 yıldır böyle bu : D

Şirketler için bence U

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kriz felan yok...Olan şeyi söyliyim...Oy almak için esnafa 2 yıl boyunca bedava para dagıttı, şimdi onu alıp tekrar banka ve şirketlere aktarması gerekiyor...Secimden sonra bu cok hızlı şekilde olucak..Ekonomi de V şeklinden zıplıcak...

Hangileri bunlar, bilmediğim için soruyorum, ytd tabii ki.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Hangileri bunlar, bilmediğim için soruyorum, ytd tabii ki.
    Yapıkredi olabilir o şirketlere kredi vermişti...Enerjisa olur mu bilmiyorum odas vs var da ...Güvenilir mi bilmiyorum.

Sayfa 619/999 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •