Cok dogru evet. Gereksiz maceraya gerek yok, parayi korumak onemli. Umarim borsa hangi sureyi satin aliyorsa onceden, 1 sene midir nedir artik, o zamanlar guzel olur.
![]()
Cok dogru evet. Gereksiz maceraya gerek yok, parayi korumak onemli. Umarim borsa hangi sureyi satin aliyorsa onceden, 1 sene midir nedir artik, o zamanlar guzel olur.
![]()
abd işsizliğine ait bir grafik inceledim. bugün hakan atilla telefonla arasa senet al şu gün şu saat olacak dese mümkün değil. ben inanıyorum 1-2 ay sonra her şey düzelecek bundan netim, belkide insanlar buna alışacak, aynı ingiliz modeli gibi ama şimdi değil, varlık korumak önemli.
Hacim yok ama kademeler ağzına kadar dolu. Halkbank viop kısmına bakmak lazım. short long var mı diye.
Grafik ABD işsizlik rakamları, grafiğin başlangıç tarihi kızılderilere kadar alınmış. Yani son 10-15 yıl değil.
Bizde kanun çıkarıp işsizliği yıllık açıklarlar olur biter, yada enflasyonu belirleyen kişiye bu görev verilir.
Yok, sadece damata borcunu hatırlattık, sorun yok, faizleri piyasadan önce onların artırması gerektiğini söyledik ki merkezin kontrolünde olsun her şey.
twiterdeki grafiği yada gifi lütfen herkes izlesin.
Yer İmleri